Sea Melody, ένα από τα ωραιότερα σπίτια των Κυκλάδων

Sea Melody, ένα από τα ωραιότερα σπίτια των Κυκλάδων

Το σπίτι στην Πάρο επιμελήθηκε ο διάσημος εικαστικός Hubert Le Gall και πωλείται κατ’ αποκλειστικότητα από την Greece Sotheby's International Realty

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
sea-melody-0
Καταξιωμένος εικαστικός και σκηνογράφος, ο Χιμπέρτ λε Γκαλ έχει την τάση να παντρεύει με αριστοτεχνικό τρόπο τη χρηστικότητα με τη φαντασία στα αντικείμενα που σχεδιάζει, δημιουργώντας έπιπλα με αναπάντεχες γραμμές. Πολλές από τις δημιουργίες του Γάλλου καλλιτέχνη έχουν ενταχθεί στις μόνιμες συλλογές φημισμένων μουσείων όπως το Μουσείο Καλών Τεχνών στο Μόντρεαλ του Καναδά ή το Μουσείο της «Πισίνας» στο Ρουμπέ της Γαλλίας, ενώ από το 1997 η γκαλερί «Avant-Scène» στο Παρίσι έχει πραγματοποιήσει πέντε εκθέσεις έργων του, τα οποία έγιναν sold out.

sea-melody-1


Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι ο Χιμπέρτ λε Γκαλ όχι μόνο αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα, αλλά διαθέτει και ένα ειδυλλιακό εξοχικό, τον ιδιωτικό του παράδεισο στην Πάρο, τον οποίο μάλιστα φιλοτέχνησε με πολλές από τις δημιουργίες του. «Ερχομαι στην Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια. Στην αρχή αποτελούσε για μένα απλώς έναν προορισμό για διακοπές με φίλους.

Ηθελα όμως να βρω ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, έψαχνα σε όλη την Ευρώπη και τελικά κατέληξα στην Πάρο. Η απλότητα του τοπίου με γοήτευσε. Με τον καιρό το νησί αναπτύχθηκε διατηρώντας όμως την ομορφιά του. Πλέον τα εστιατόρια είναι πιο εκλεπτυσμένα, τα ξενοδοχεία πολύ πιο άνετα ενώ παράλληλα υπάρχουν και όλες οι προϋποθέσεις για να χτίσεις ένα όμορφο σπίτι», αναφέρει ο φιλέλληνας λάτρης του κυκλαδίτικου νησιού.

Τώρα το πολυτελές οίκημα που ο Χιμπέρτ λε Γκαλ δημιούργησε για τη δική του απόλαυση διατίθεται από την Greece Sotheby's International Realty κατ' αποκλειστικότητα προς πώληση.

sea-melody-2
sea-melody-3
sea-melody-4
Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι μοιάζουν να συνυπάρχουν ως φυσική συνέχεια, συνθέτοντας έναν καλοκαιρινό παράδεισο με πρωταγωνιστές το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας. Η πισίνα μήκους 15 μ. ολοκληρώνει ιδανικά τη λίστα των πολυτελών ανέσεων
sea-melody-5
sea-melody-6


Στο καταφύγιο του Αιγαίου

Κλείσιμο
Μαγευτική θέα στη θάλασσα, ηλιοβασιλέματα με ασύλληπτα χρώματα, απόλυτη ιδιωτικότητα και πολυτελής διαβίωση. Το Sea Melody, όπως ονομάζεται η ειδυλλιακή βίλα του Χιμπέρτ λε Γκαλ, τα προσφέρει όλα αυτά και ακόμη περισσότερα. Η παραλιακή κατοικία είναι υπέροχα εναρμονισμένη με το περιβάλλον, αποτελείται από δύο νεόδμητες κατασκευές και βρίσκεται στο ΒΑ τμήμα της Πάρου - μόλις 5 χλμ. από το χωριό της Νάουσας και 25 χλμ. από το αεροδρόμιο.

sea-melody-7
sea-melody-8


Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι μοιάζουν να συνυπάρχουν ως φυσική συνέχεια, συνθέτοντας ένα ευρύχωρο καταφύγιο, φτιαγμένο λες αποκλειστικά για ξεκούραστη διαμονή και για αξέχαστες εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια. Μια πισίνα μήκους 15 μ. ενώνεται σε μια νοητή γραμμή με το μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού: «Αν δεν είναι αυτό μαγεία, τότε τι είναι;», αναρωτιούνται εύλογα φιλοξενούμενοι και περαστικοί από την κυκλαδίτικη, λιτή αλλά τόσο εντυπωσιακή κατοικία.

sea-melody-9
sea-melody-10


Η πολυτελής βίλα εκτείνεται σε 280 τ.μ. και ακολουθεί τη minimal αισθητική, ακριβώς αυτή που αναζητάμε στις διακοπές μας. Διαθέτει 9 σουίτες -με κρεβατοκάμαρα, σαλονάκι και μπάνιο- που μετατρέπουν το ακίνητο σε ιδανικό σκηνικό για καλοκαιρινά καλέσματα που θα απολαύσουν όλοι οι φιλοξενούμενοι. Με άνεση, αυτονομία και χαλαρή, οικεία ατμόσφαιρα, οι εσωτερικοί χώροι πλημμυρίζουν από το φως που ρέει ανεμπόδιστα μέσα από τα μεγάλα παράθυρα. Οι κομψές αποχρώσεις του λευκού και της πέτρας ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας του καταλύματος, ενσωματώνοντάς το στο φυσικό περιβάλλον.

sea-melody-11


Χτισμένο με πέτρα για να παραμένει δροσερό ακόμα και τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού, το σκιερό σαλόνι διαθέτει έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ με άνετα μαξιλάρια, ιδανικό για μεσημεριανή σιέστα. Η μεγάλη εξωτερική τραπεζαρία ενδείκνυται για δείπνο στο ύπαιθρο αλλά και για να απολαύσει η παρέα τις νοστιμιές που βγαίνουν από το μπάρμπεκιου.

sea-melody-12
Ο φιλέλληνας εικαστικός Χιμπέρτ λε Γκαλ φιλοτέχνησε με δικές του δημιουργίες τους χώρους της ειδυλλιακής βίλας που διατίθεται από την Greece Sotheby's International Realty κατ’ αποκλειστικότητα προς πώληση


Το Sea Melody είναι μια εξαιρετική ιδιοκτησία, ένα φιλόξενο εξοχικό όπου δημιουργούνται αγαπημένες αναμνήσεις, καθώς προσφέρει χωρίς συμβιβασμούς ό,τι προϋποθέτει ένα αληθινά χαρούμενο καλοκαίρι ◆
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ