Astir Marina: Το Μονακό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Astir Marina: Το Μονακό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Γίνεται να συνδυαστεί μια βόλτα στην καρδιά της Παραλιακής με shopping διάσημων brands και κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες; Ναι, το όνειρο κάθε bon vivant μπορεί να πραγματοποιηθεί από την ερχόμενη άνοιξη

monakommaketa
Η Astir Marina ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της την άνοιξη και να υποδεχτεί τους πιο exclusive επισκέπτες, τοποθετώντας παράλληλα την Αθηναϊκή Ριβιέρα στο προσκήνιο του παγκόσμιου elite yachting και high-end shopping. Αναμένεται να είναι η πιο πολυτελής ιδιωτική μαρίνα στην Ελλάδα.

Με δυνατότητα φιλοξενίας 59 σκαφών αναψυχής, θα πρωταγωνιστεί στο Top 3 των home port marinas με τις υψηλότερες προδιαγραφές στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η μαρίνα του «Αστέρα» ανακαινίζεται ριζικά έπειτα από σχεδόν εφτά δεκαετίες ζωής και αναβαθμίζεται σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που θα φιλοξενήσει διακεκριμένες προσωπικότητες, διεθνείς celebrities, επιχειρηματικές συναντήσεις από εκείνες που αλλάζουν το business-as-we-know-it και όλους τους λάτρεις του fine living. Η εμπειρία παραμονής στην Astir Marina περιλαμβάνει άριστη φιλοξενία, exclusive παροχές, tailor made εξυπηρέτηση και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι δομές της ανακαινίστηκαν σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους όρους βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης και κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων αυστηρών προτύπων που εξασφαλίζουν τον sustainable χαρακτήρα της. Αποτελεί ένα πραγματικά καινοτόμο έργο, φιλικό προς το περιβάλλον, με σύγχρονη niche αισθητική και λιτό αλλά εντυπωσιακό design που αποπνέει ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. H Πέννυ Ζαγλαρίδου, Astir Palace - CEO & Member of the Board, αναφέρει: «Δεν πρόκειται απλώς για μια υπερπολυτελή μαρίνα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα σκάφη που φιλοξενούμε τελειότητα σε ό,τι αφορά τόσο τη χρήση και την εξυπηρέτηση όσο και την εμπειρία συνολικά. Κάθε σκάφος που θα δένει εδώ, θα γίνεται μέρος ενός πολυσυλλεκτικού οικοσυστήματος που σχεδιάστηκε με γνώμονα την καινοτομία, το λειτουργικό design και την υψηλή αισθητική. Ενα οικοσύστημα με περιβαλλοντικό αποτύπωμα που ελέγχεται με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα και θέτει υψηλά τον πήχη βιώσιμης λειτουργίας, από την πρώτη ημέρα εργασιών του. Νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση, καθώς σύντομα θα υποδεχτούμε τα πρώτα σκάφη που κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση σε αυτόν τον exclusive προορισμό διεθνών προδιαγραφών».

Ψίθυροι θέλουν μυθικά ονόματα όπως Christian Dior, Louis Vuitton, Moncler, Prada, Bottega Veneta, αλλά και τον κολοσσό της κασμιρένιας πολυτέλειας Loro Piana, να έχουν ενταχθεί ήδη στο κοσμοπολίτικο σύμπαν της Astir Marina. Κι αν η καλοκαιρινή guest εμφάνιση του oίκου Dior στην Astir Beach -με το pop-up store Dior Beauty- μπορούσε να μας προϊδεάσει για μια πιο μόνιμη συνεργασία, σίγουρα μια απόβαση της haute couture του οίκου δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ευσεβή πόθο των απανταχού εραστών της υψηλής ραπτικής. Aκόμα περισσότερα σκιρτήματα προκαλούν οι ψίθυροι για την απαράμιλλη γοητεία των Tiffany & Co.
DJI_0034
Κλείσιμο

Από μια ολοκληρωμένη εμπειρία καλής ζωής δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κορυφαίες γαστρονομικές απολαύσεις: η πρώτη «Cova» στην Ελλάδα είναι γεγονός. Πρόκειται για τη μιλανέζικη pasticceria που ιδρύθηκε το 1817 και φημίζεται για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αλλά και το ατμοσφαιρικό εσωτερικό που αψηφά τον χρόνο. Ως μία από τις παλαιότερες ιταλικές καφετέριες και ζαχαροπλαστεία, έχει φιλοξενήσει θρύλους όπως ο Τζουζέπε Βέρντι και ο Ερνεστ Χέμινγουεϊ, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε σε αυτή στο μυθιστόρημά του «Αποχαιρετισμός στα όπλα» το 1929. Σήμερα, ως μέλος του ομίλου LVMH, η «Cova» έχει παρουσία στο Μόντε Κάρλο, στο Παρίσι, στο Κουβέιτ, στο Ριάντ, στην Ντόχα, στο Πεκίνο, στη Σανγκάη, την Ταϊβάν κ.ά. Στη Βουλιαγμένη θα σερβίρει πρωινό, γεύμα και απεριτίφ, ενώ θα φιλοξενεί και ιδιωτικές εκδηλώσεις με ειδυλλιακή θέα στη μαρίνα.

Η Astir Marina είναι πολλά παραπάνω από μια πολυτελή μαρίνα για τη διεθνή ελίτ. Αποτελεί ένα έργο τουριστικής ανάπτυξης που θα αναδείξει όχι μόνο την Αθήνα, αλλά την Ελλάδα συνολικά, σε σταθερή επιλογή των big spenders, αφού εδώ θα βρίσκουν μια πληρέστατη ταξιδιωτική πρόταση που συνδυάζει την ελληνική φύση με high-end υπηρεσίες. Η περιοχή της Βουλιαγμένης απογειώνεται ως προορισμός με διαδρομές περιπάτου που συνδυάζουν πράσινο και θάλασσα, καταστήματα, εστιατόρια και υπερσύγχρονους χώρους στάθμευσης που συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία αναψυχής εντός και εκτός της μαρίνας.
Π_Ζαγλαριδου_3
Η Πέννυ Ζαγλαρίδου, Astir Palace CEO & Member of the Board
01
pasticceria «Cova» θα σερβίρει πρωινό, γεύμα και απεριτίφ, ενώ θα φιλοξενεί και ιδιωτικές εκδη­λώσεις με ειδυλλιακή θέα

Στην Astir Marina κλασική αρχιτεκτονική και σύγχρονο design συνδυάζονται ιδανικά με κτίρια που εντάσσονται αρμονικά στο παραθαλάσσιο περιβάλλον. Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο από τους AETER Architects, τους σχεδιαστές των πλέον εμβληματικών και διαχρονικών κτιρίων της Αττικής -«Four Seasons Astir Palace», «Hilton» κ.ά.- αλλά και άλλων εντυπωσιακών αρχιτεκτονημάτων όπως το «The Bay Clubhouse Costa Navarino».

Η Πέννυ Ζαγλαρίδου καταλήγει: «Η ανάπλαση της μαρίνας Βουλιαγμένης ήταν ένα πολυσύνθετο project με πολλές συνιστώσες που έπρεπε να ληφθούν υπ’ όψιν για την επιτυχία του. Είχαμε στο πλευρό μας πεπειραμένους συνεργάτες, αλλά και τον εξαίρετο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, που υπέδειξε τις ιδιαιτερότητες και τα μοναδικά στοιχεία του οικοσυστήματος που έχρηζαν προσοχής και τα οποία θα έπρεπε να διαφυλάξουμε. Είναι μια φυσική εξέλιξη για ένα τοπόσημο της περιοχής, που θα αποδώσει στη χώρα ένα τουριστικό προϊόν-υπόδειγμα σεβασμού στο περιβάλλον σε έναν κορυφαίο προορισμό».
01
pasticceria «Cova» θα σερβίρει πρωινό, γεύμα και απεριτίφ, ενώ θα φιλοξενεί και ιδιωτικές εκδη­λώσεις με ειδυλλιακή θέα
ASTIRMARINA-04
ASTIRMARINA-01
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα