Prada Beauty: Ηθοποιοί, μουσικοί και influencers από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στο φαντασμαγορικό πάρτι

Prada Beauty: Ηθοποιοί, μουσικοί και influencers από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στο φαντασμαγορικό πάρτι

To «Gala» ήταν εκεί - Γράφει η Αναστασία Καμβύση

prada
Λίγες έννοιες είναι πιο γοητευτικές από το παράδοξο. Ενα άρωμα που φέρει το όνομά του, δεν μπορεί παρά να είναι ανατρεπτικό, απρόβλεπτο, να απελευθερώνει, να σπάει τα κλισέ περί θηλυκότητας, να συναρπάζει και να ενθουσιάζει. Η Prada θέλησε με το Prada Paradoxe να αποθεώσει την πολυδιάστατη γυναίκα Prada, να γιορτάσει τις αντιφάσεις που την κάνουν τόσο μοναδική και ασυμβίβαστη.

Κι έτσι φυλάκισε τη φρεσκάδα των λευκών λουλουδιών, όπως νερολί και γιασεμί, αλλά και τον αισθησιασμό του ambrofix και τη ζεστασιά από τις κεχριμπαρένιες νότες, σε ένα μικρό, μινιμαλιστικό μπουκάλι σχεδιασμένο να ακουμπά στο πλάι, λοξό κι όμως δυναμικά ευθυγραμμισμένο, πλάγιο κι όμως σταθερό. Το αποτέλεσμα; Ενα άρωμα που συνδυάζει ταυτόχρονα τη φρεσκάδα με τον αισθησιασμό και όλα αυτά με την ίδια ένταση.

Οχι τυχαία, διάλεξε για πρόσωπο του Paradoxe τη Βρετανίδα ηθοποιό και ακτιβίστρια Εμα Γουάτσον, μία γυναίκα πολυδιάστατη, που συνοψίζει τη σύγχρονη θηλυκότητα με τρόπο μοναδικό. Η Γουάτσον φιγουράρει στη λίστα των «100 Most Influential People» του περιοδικού «Time», είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ, φεμινίστρια. Είναι μία γυναίκα πολυεπίπεδη και δυναμική, εκπρόσωπος μιας γενιάς που θέλει να αλλάξει τον κόσμο.
20221013_230854620_iOS
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου γοητευμένη από το ανατρεπτικό μπουκάλι του αρώματος
Κλείσιμο

Το παγκόσμιο λανσάρισμα του αρώματος στο Λονδίνο συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο πάρτυ στον πιο hot πολυχώρο της πόλης αυτή τη στιγμή, το «Here». Το event πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Frieze Week, της εβδομάδας για την τέχνη και τον πολιτισμό. Πλήθη κόσμου ήταν συγκεντρωμένα από νωρίς έξω από το club, με τους fashionistas να δίνουν δυναμικά το «παρών».

Η είσοδος στον χώρο ήταν λουσμένη στα χρώματα του αρώματος -διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ-, ενώ στον τοίχο δέσποζε το εμβληματικό τριγωνικό λογότυπο Prada, που ήταν και η έμπνευση για το μπουκάλι του Paradoxe. Σε έναν τοίχο που είχε μεταμορφωθεί σε γιγαντοοθόνη έπαιζε σε λούπα το φιλμάκι που σκηνοθέτησε η Εμα Γουάτσον για το Paradoxe. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού, που με αυτό τον τρόπο σπάει το στερεότυπο της μούσας και γίνεται δημιουργός, μπαίνει πίσω αλλά και μπροστά από την κάμερα: τη βλέπουμε μπροστά από δεκάδες οθόνες να βάφει έναν τεράστιο τοίχο, να χορεύει, να κάνει scuba diving…

Κι ενώ ο κόσμος φωτογραφιζόταν μπροστά στον τοίχο όπου προβάλλονταν αυτές οι εικόνες και απολάμβανε κοκτέιλ που είχαν το χρώμα του αρώματος, τρία επίπεδα κάτω από τη γη, οι Jamie XX, Floating Points και Anz & Εlkka, ξεσήκωναν το πλήθος σε ξέφρενο χορό. Παντού γύρω υπήρχε μία αίσθηση ευφορίας και ανεμελιάς, ενώ όλοι περίμεναν την εμφάνιση της Εμα.
20221013_221839440_iOS
Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει μπροστά από τη γιγαντοοθόνη στο «Here»

Στο Λονδίνο η Γουάτσον εμφανίστηκε με pixie cut μαλλιά και ένα αληθινά ξεχωριστό total Prada look. Η ηθοποιός επέλεξε την πιο μοντέρνα και ενδιαφέρουσα εκδοχή του shirt dress, το οποίο συνδύαζε τον κλασικό χαρακτήρα της λευκής ποπλίνας με τον αισθησιασμό της μαύρης δαντέλας. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα γκρι μοχέρ Prince of Wales σακάκι και μία Prada τσάντα, διακοσμημένη με κρύσταλλα.

Εκτός από την Εμα Γουάτσον, στο λανσάρισμα του Paradoxe βρέθηκαν και πολλοί ηθοποιοί και μουσικοί της νέας γενιάς, ανάμεσά τους η Μίλι Αλκοκ (η νεαρή Ρενίρα στο «House of the Dragon»), ο Γουίλ Πούλτερ («Οικογένεια Μίλερ»), ο Ασα Μπάτερφιλντ («Sex Education»), η Τσαρίθα Τσαντράν («Bridgerton»), η ράπερ Little Simz και πολλοί άλλοι.

Η ελληνική αποστολή στο παγκόσμιο λανσάρισμα του Prada Paradoxe στο Λονδίνο έκανε πολλά βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος της, με την Τζωρτζίνα Λιώση, τον ορισμό της sexy αθωότητας, την Τόνια Σωτηροπούλου, πανέμορφη και σαγηνευτική, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που έμοιαζε βγαλμένη από παραμύθι, και την εκθαμβωτική Ελενα Γαλύφα. Οι Ελληνίδες σταρ πόζαραν στον φακό του Κώστα Σπάθη και φλέρταραν με την πολυπλοκότητα του παράδοξου και το σύνθημα της βραδιάς: Ποτέ η ίδια, πάντα ο εαυτός μου .

20221017_125139309_iOS
XX-Camille-Charriere-at-the-Prada-Paradoxe-Fragrance-Launch73
Η Camille Charrière, μία από τις πολλές influencers που βρέθηκαν στο φαντασμαγορικό πάρτυ για το Prada Paradoxe στο Λονδίνο
20221013_201858750_iOS
Η influencer Ελενα Γαλύφα και το Prada Paradoxe
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ