Κλόι Σεβινί: Η αντισυμβατική

Κλόι Σεβινί: Η αντισυμβατική

Ορκισμένη αντιστάρ, προτιμά τις ανεξάρτητες παραγωγές και δεν δίνει ούτε σεντ για τη γνώμη των άλλων. Ακόμα κι αν σχολιάζουν διφορούμενα τη σχεδόν ημίγυμνη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Λίντο στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Bones & All»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
chloe-sevigny-xr
Η Κλόι Σεβινί δεν κυνηγάει τη διασημότητα και δεν θέλει να είναι ο δρόμος της στρωμένος με παπαράτσι. Και αυτό το είχε αποφασίσει ήδη από τις αρχές των 90s που έβγαινε με τον Τζάρβις Κόκερ, τον frontman των Pulp. «Ηταν ένας από τους πιο διάσημους Βρετανούς και ο κόσμος μάς κυνηγούσε στον δρόμο. Δεν ήταν κάτι που ήθελα. Νομίζω ότι αυτή η εμπειρία επηρέασε καθοριστικά τις μετέπειτα επιλογές μου, καθώς είχα δει τι συμβαίνει όταν κάποιος γίνεται διάσημος», θα θυμόταν η ίδια χρόνια αργότερα.

Ηθοποιός ήθελε να γίνει από παιδί, όταν είδε την παράσταση «Αννυ». Εγινε γνωστή από την πρώτη της κιόλας ταινία, το «Kids», το 1995, η οποία ταξίδεψε μέχρι τις Κάννες. Εγινε σχεδόν διάσημη τέσσερα χρόνια αργότερα ως αντικείμενο του πόθου της Χίλαρι Σουάνκ στο «Boys don’t cry», που της χάρισε και τη μοναδική έως τώρα οσκαρική της υποψηφιότητα. Η Σεβινί, όμως, δεν προσπάθησε ποτέ να εξαργυρώσει την ξαφνική φήμη της και να γίνει σταρ του mainstream. Αντιθέτως, δηλώνει οπαδός των ανεξάρτητων παραγωγών, αγαπάει σκηνοθέτες όπως ο Τζιμ Τζάρμους και ο Λαρς φον Τρίερ και επιλέγει μόνο ρόλους που της κάνουν κλικ, ανεξαρτήτως αν είναι πρωταγωνιστικοί ή απλώς περάσματα, όπως στο πιο πρόσφατο «Bones & All» του προσφιλούς της Λούκα Γκουαντανίνο.

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, η δηλωμένη αντιστάρ το γλέντησε εμφανώς στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας δημιουργία Gucci που άφηνε ακάλυπτα πολλά από τα 173 εκατοστά της, προς μεγάλη τέρψη των φωτογράφων.
Chloë Sevigny se prépare pour la Mostra de Venise 2022 | Vogue France
Κλείσιμο


Οσο αποκαλυπτική, όμως, μπορεί να γίνει με τις εμφανίσεις της -είναι σέξυ και της αρέσει-, τόσο εγκρατής και μαζεμένη είναι όσον αφορά τις λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής. Για παράδειγμα, είχε καταφέρει να κρατήσει για έναν ολόκληρο χρόνο μυστικό τον γάμο της με τον Σέρβο γκαλερίστα Σίνισα Μάκοβιτς, τον οποίο είχε παντρευτεί πρόπερσι σε δημαρχείο εν μέσω καραντίνας, ούσα σχεδόν ετοιμόγεννη στον γιο τους Βάντζα.

Τελικά, όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να επαναλάβει τους γαμήλιους όρκους του τον περασμένο Μάιο, με λαμπρή τελετή στην εκκλησία και ακόμα λαμπερότερο γαμήλιο πάρτυ, όπου η νύφη έβγαλε τον καημό της αλλάζοντας τρία νυφικά, όλα απολύτως haute couture (και Jean Paul Gaultier και Jonathan Anderson και Mugler), και να αφήσει φωτογραφίες από το event να διαρρεύσουν στον Τύπο. Αντισυμβατική ή όχι, η Σεβινί γνωρίζει πλέον στα 47 της ότι κάπου-κάπου πρέπει να πετάει κι ένα ξεροκόμματο πληροφόρησης για να αγαλλιάζει το -ως επί το πλείστον indie- κοινό της.

Φωτογραφία: LOIC VENANCE / AFP / VISUALHELLAS.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ