Τάνια Μπρεάζου: Η νέα diva της μουσικής σκηνής

Τάνια Μπρεάζου: Η νέα diva της μουσικής σκηνής

Ερμηνεύει τραγούδια της Σελίν Ντιόν και της Τζένης Βάνου σαν να είναι δικά της και διαγράφει τη δική της πορεία πλάι σε διάσημους Ελληνες τραγουδιστές, αλλά και με προσωπικά singles που γίνονται επιτυχίες. Κι ενώ δεν έχει ζήσει μια παραμυθένια ζωή, επιμένει να πιστεύει πως τα όνειρα γίνονται αληθινά, αρκεί να μην τα εγκαταλείψεις

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
tania_breazou_gala_xr
Μία από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, έγινε γνωστή από την τέταρτη σεζόν του «X-Factor», όπου έφτασε με ευκολία μέχρι τα ημιτελικά. Κατά τη διάρκεια του talent show, ο Σάκης Ρουβάς της πρότεινε στον αέρα να συνεργαστεί μαζί του στις ζωντανές εμφανίσεις του, όπως και έγινε λίγους μήνες μετά. Το ντεμπούτο single της ήταν το «Ο κόσμος μου» και ακολούθησε το «Κάνε μια τρέλα» σε συνεργασία με τους REC.
Τάνια Μπρεάζου feat. REC - Κάνε Μία Τρέλα | Official Audio Release


Το 2019 κυκλοφόρησε τη διεθνή επιτυχία «Mon Cheri» με τους διάσημους παραγωγούς Ντάνιελ Αλεξαντρέσκου και Σαντιάγο Ροντρίγκεζ Λιμ. Οι εμφανίσεις της επί σκηνής είναι ένας συνδυασμός υπέροχης φωνής και εκρηκτικής παρουσίας. Η ίδια μέχρι στιγμής έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ είναι σταθερή συνεργάτιδα του Αντώνη Ρέμου τόσο σε νυχτερινά μαγαζιά όσο και σε συναυλίες. Το 2020 πήρε μέρος στο «Your Face Sounds Familiar» και ήταν η νικήτρια της πρεμιέρας του σόου ενσαρκώνοντας την Αριάνα Γκράντε. Τι άλλο αξίζει να μάθουμε για εκείνη;
YFSF: Τάνια Μπρεάζου - Ariana Grande (7 Rings)


Κλείσιμο
Η Τάνια Μπρεάζου είναι αυτό που φαίνεται. Ομορφη, προσηνής, χαμογελαστή, ορεξάτη και κυρίως ταλαντούχα. Εχει μια γλύκα αλλά κι έναν ανεπιτήδευτο αισθησιασμό.
tania_breazou_gala_in__2_

Είναι ένα τρυφερό κορίτσι αλλά και μια μυστηριώδης γυναίκα, η οποία έχει βιώσει αρκετό ρατσισμό και bullying την εποχή που ήρθε από τη Ρουμανία στην Ελλάδα. «Συνέβαινε όσο ήμουν στο δημοτικό σχολείο που τα παιδάκια σε εκείνη την ηλικία δεν καταλάβαιναν ένα άλλο παιδί από διαφορετική χώρα. Ολο αυτό με έκανε πολύ δυνατή και το αντιμετώπισα με ψυχραιμία και με τη βοήθεια των γονιών μου. Στα παιδιά που βιώνουν κάτι παρόμοιο θα τους έλεγα να μη δίνουν σημασία και να μην το παίρνουν κατάκαρδα. Ολοι είμαστε ίσοι και πρέπει να έχουμε μόνο αγάπη μέσα μας», λέει δίχως να χάνει το χαμόγελό της και επισημαίνοντας πως η ίδια το έχει αφήσει πίσω της και κοιτάει μόνο μπροστά.

Γι’ αυτό δουλεύει καθημερινά και συνέχεια ώστε να γίνεται καλύτερη αλλά αποφάσισε να δοκιμαστεί και σε δυο τηλεοπτικά talent shows. «Και τo “X Factor” και το “Your Face Sounds Familiar” έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Το πρώτο επειδή ήταν η αφετηρία μου στο να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Το δεύτερο γιατί με βοήθησε να ανακαλύψω πολλές πτυχές του εαυτού μου και να εξελιχθώ ως καλλιτέχνης. Θα τα χαρακτήριζα ως σχολεία». Τη ρωτώ αν έχει περάσει απ’ το μυαλό της η σκέψη να συμμετάσχει σε κάποιο μιούζικαλ ή ακόμα και σε ένα σίριαλ ως ηθοποιός. «Ναι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, η υποκριτική είναι μια μεγάλη μου αδυναμία. Αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του. Κατά καιρούς είχα κάποιες προτάσεις. Δεν θα έλεγα όχι σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα είναι σχετικό με τη μουσική. Προτιμώ όμως προς το παρόν να είμαι αφοσιωμένη στον στόχο μου, που είναι το τραγούδι».

Το νέο της hit «Lovestab», σε μουσική Arcade και Μιχάλη Τσαουσόπουλου και στίχους Arcade, είναι άκρως χορευτικό και καλοκαιρινό.

Τάνια Μπρεάζου - Lovestab - Official Music Video
«Είναι ένα δυναμικό ποπ τραγούδι που το έχω λατρέψει από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Κυκλοφορεί από τη δισκογραφική μου οικογένεια, την Panik Records. Είμαστε σε δημιουργική περίοδο με την εταιρεία μου και κάνουμε πολλά σχέδια για το επόμενο single και γενικά για όλα τα επαγγελματικά μου βήματα», λέει και ομολογεί ότι έρχονται όμορφα και διαφορετικά πράγματα - σαν την Τάνια.
tania_breazou_gala_in__3_

Βυζαντινή μουσική & Eurovision

Μεγάλωσε από μικρή μέσα στη μουσική. Ολες οι παιδικές αναμνήσεις της έχουν μελωδία. Η μουσική και το τραγούδι ήταν πάντα το μεγάλο της πάθος. Οταν ήταν 5 ετών τραγουδούσε και χόρευε ακόμα και στον ύπνο της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Ο μπαμπάς της ήταν μουσικός και ακούγοντάς την αναγνώρισε νωρίς το ταλέντο της. Σήμερα η Τάνια έχει πάρει ήδη μια υποτροφία και σπουδάζει Βυζαντινή Μουσική! «Είναι μια μεγάλη μου αγάπη. Μπήκε στη ζωή μου αφού πήρα υποτροφία από το Ωδείο όπου φοιτούσα στη Ρόδο. Πιστεύω πως είναι η βάση μου και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να εξελιχθώ φωνητικά και τραγουδιστικά».

Το ρεπερτόριό της είναι τεράστιο. Την έχουμε ακούσει να τραγουδά από Σελίν Ντιόν και Τζένη Βάνου μέχρι Αριάνα Γκράντε. Τελικά, όμως, τι προτιμάει; «Τα ακούσματά μου από μικρή ήταν η σόουλ, η τζαζ και η ροκ. Αυτό που θεωρώ όμως ότι με εκφράζει απόλυτα είναι η pop-dance κουλτούρα.

Αναφέρατε βέβαια την Τζένη Βάνου και τη Σελίν Ντιόν, που η καθεμία έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή, με τραγούδια που με άγγιζαν και θα με αγγίζουν για πάντα». Ισως η Τάνια Μπρεάζου δημιουργήσει μια δική της σχολή και γίνει μια ντίβα όπως εκείνες που θαύμαζε από μικρή. Πόσο εφικτό είναι όμως αυτό; «Εμπόδιο στο να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας πιστεύω πως είναι μόνο ο εαυτός μας. Ολα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση και αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε. Η ζωή για όλες τις γυναίκες είναι το ίδιο εύκολη και το ίδιο δύσκολη».
tania_breazou_gala_in__1_

Και η ομορφιά; Είναι ευχή ή κατάρα; «Η εξωτερική εμφάνιση είναι μια βιτρίνα. Είναι όμορφο να έχεις μια καλή όψη, όμως είναι πολύ πιο σημαντικό το πόσο όμορφη είσαι μέσα σου», απαντά αφοπλιστικά συμπληρώνοντας πως αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να αναγνωρίζει ο κόσμος τη φωνή της, να τραγουδάει τα δικά της τραγούδια σε κοινό, να βρεθεί σε μεγάλες σκηνές, όπως εκείνη της Eurovision και να συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες.

«Αγαπώ πολύ τη Eurovision και φυσικά θα ήθελα να πάω. Οταν έρθει, όμως, η κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο τραγούδι. Η συμμετοχή που έχω ξεχωρίσει ως τώρα και θα μου μείνει αξέχαστη ήταν της Σουηδίας το 2012 με τη Loreen και το “Euphoria”. Μου αρέσει αυτός ο ήχος. Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς καλλιτέχνες του εξωτερικού, το έχω ονειρευτεί! Ωστόσο στην Ελλάδα είχα την τιμή και την τύχη να συνεργαστώ με τεράστια ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, που τον θεωρώ και μέντορά μου».

Αρκετά με τη δουλειά όμως. Μήπως να δώσουμε και λίγο χρόνο στον έρωτα και το φλερτ; «Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες μού εκφράζουν τον θαυμασμό τους, όπως σε κάθε κοπέλα που εκτίθεται στην τηλεόραση ή στη σκηνή. Το εκτιμώ και είναι χαριτωμένο. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ καλά», διευκρινίζει λίγο προτού ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας. Το σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι δεν θα σταματήσει να δουλεύει. Με μια μικρή στάση στη Ρόδο, το νησί της, η Τάνια Μπρεάζου θα βρίσκεται διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι κάνοντας εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ◆


Ειδήσεις σήμερα:

Πηγή Δαούλα: Από τη Σαντορίνη στην Μπιενάλε της Βενετίας

Όζι και Σάρον Όσμπορν: Ο θυελλώδης γάμος, η εξάρτηση στο σεξ, η απιστία και η απόπειρα ανθρωποκτονίας


ΗΠΑ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ύποπτο για την επίθεση στην παρέλαση της 4ης Ιουλίου στο Σικάγο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK