Ελεονώρα Μελέτη: Στην Πάρο για windsurf

Ελεονώρα Μελέτη: Στην Πάρο για windsurf

Λίγο πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, που τη βρίσκει στην ενημερωτική ζώνη του ΑLPHA με την καθημερινή εκπομπή «Ωρα για Μελέτη» κάθε πρωί στις 11, η Ελεονώρα με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την 2,5 ετών κόρη τους Αλεξάνδρα πέρασαν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους στην Πάρο.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
meletart
Η παρουσιάστρια έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί όχι μόνο γιατί είναι ο παράδεισος των απανταχού σέρφερ, αλλά επειδή στην Πάρο έμαθε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Συγκεκριμένα, όπως έγραψε, στις 6 Αυγούστου του 2017 κι ενώ είχε συμπτώματα κούρασης και υπνηλίας πήγε σε ένα φαρμακείο προκειμένου να ζητήσει βιταμίνες και ο φαρμακοποιός την προέτρεψε να κάνει πρώτα ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο στη συνέχεια βγήκε θετικό!

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: “Ωχ, μπορώ να κάνω παιδιά”, το δεύτερο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως “πάει το σερφ” κ το τρίτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω στο ίντερνετ να υπολογίσω ποτέ γεννάω! (δεν ήμουν τόσο ψύχραιμη όσο ακούγομαι!) 13 Απριλίου με έδινε η πρόβλεψη. 13 Απριλίου υποδεχτήκαμε την Αλεξάνδρα! Κ τώρα που σας γράφω κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από το πακετάρισμα των αποσκευών μας. Αύριο φεύγουμε πάμε στη Πάρο. Οικογενειακώς, για να θυμηθούμε κ να κάνουμε windsurf!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο post της η παρουσιάστρια του ALPHA.

Η οικογένεια προτιμούσε για τις βουτιές της τη Χρυσή Ακτή, ενώ φυσικά επιδόθηκαν τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της στο windsurf, καθώς από την Αθήνα ήρθαν στο νησί πλήρως εξοπλισμένοι, με τις σανίδες τους.

_IMG_5268-να-καλυφθει-το-προσωπο-του-μωρου
_IMG_5093
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα