Euro 2020: Η σύζυγος του Μοράτα κατήγγειλε νέες απειλές μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας

Euro 2020: Η σύζυγος του Μοράτα κατήγγειλε νέες απειλές μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας

Ξέσπασε η σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα, μετά τα νέα απειλητικά μηνύματα που της έστειλαν, λίγο μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ισπανίας από την Ιταλία στο Euro

moratacampello
Η Ισπανία αν και πάλεψε τελικά δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο στον τελικό του Euro, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Ιταλία, με 4-2.

Ο Άλβαρο Μοράτα κατάφερε να βρει δίχτυα στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και παράλληλα με αυτό να γίνει και το Νο1 στην all-time λίστα των Φούριας Ρόχας. Ωστόσο, στη συνέχεια δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα κι αυτό κόστισε στην ομάδα του να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Οπως πριν από μερικές ημέρες έτσι και τώρα μετά από αυτή την εμφάνιση οι Ισπανοί οπαδοί τα έβαλαν με τον επιθετικό της Γιουβέντους, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα σε αυτόν αλλά και στη σύζυγό του, με την τελευταία μάλιστα να τα δημοσιεύει.

«Ειλικρινά, δεν υποφέρω με κανένα από αυτά τα μηνύματα. Δεν νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό των «Ιταλών», αλλά της άγνοιας. Αλλά νομίζω ότι αν είχε συμβεί σε ένα πιο ευαίσθητο κορίτσι θα ήταν πρόβλημα. Ας θυμηθούμε ότι είναι ένα άθλημα για να ενωθούμε και να μην σας ξεπερνούν οι απογοητεύσεις σας.

Ελπίζω πραγματικά ότι στο μέλλον μπορεί να ληφθεί σοβαρή δράση για αυτόν τον τύπο ανθρώπων, διότι είναι επαίσχυντο και απαράδεκτο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Δουλεύουμε 179 ημέρες το χρόνο για... φόρους και εισφορές!

Σοκ από την αύξηση των κρουσμάτων: Επιστρέφει η μάσκα παντού

Ε
πιστροφή σε μέτρα και πρόστιμα: Nύχτα και νεολαία τρομάζουν για 4ο σκληρό κύμα της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK