Δείτε βήμα-βήμα πώς να πραγματοποιήσετε μία συναλλαγή μέσω του Internet Banking

Δείτε βήμα-βήμα πώς να πραγματοποιήσετε μία συναλλαγή μέσω του Internet Banking

Δείτε το βίντεο – Οι καθημερινές συναλλαγές πραγματοποιούνται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας

woman

Ο τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει. Σήμερα σχεδόν τα πάντα εκτελούνται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής: οι πληρωμές λογαριασμών (ρεύμα, νερό, κινητό, ασφάλεια), οι καθημερινές αγορές, η ενημέρωση για το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού, η μεταφορά χρημάτων σε  άλλους προσωπικούς λογαριασμούς ή λογαριασμούς τρίτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (π.χ. κατάθεση ενοικίου ή αποστολή χρημάτων σε τράπεζα του εξωτερικού), το άνοιγμα ενός πρώτου λογαριασμού, η απόκτηση κάρτας και κωδικών για πρόσβαση στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής. Όλα μέσα σε λίγα λεπτά και με ασφάλεια, από την οθόνη ενός υπολογιστή ή ενός κινητού τηλεφώνου.

Πλέον ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να μετακινηθεί στα καταστήματα για να διευθετήσει ζητήματα που αφορούν στους λογαριασμούς του ή για οποιαδήποτε πληρωμή. Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής είναι εδώ για να εξυπηρετήσουν άμεσα κάθε μας ανάγκη.

Για παράδειγμα, οι υπηρεσίες Internet & Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας. Πρόκειται για υπηρεσίες που λειτουργούν διαδικτυακά και διευκολύνουν τον πελάτη σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται, εξοικονομούν χρόνο, παρέχουν ασφάλεια και αναβαθμίζουν όλο το φάσμα των τραπεζικών συναλλαγών. Και αυτό γιατί προσφέρουν:

-Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση: καθημερινές συναλλαγές μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

-Ευελιξία και έλεγχο: πρόσβαση σε ενημέρωση, συναλλαγές και διαχείριση τραπεζικών προϊόντων 24 ώρες το 24ωρο, από οποιοδήποτε σημείο

-Οικονομία με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις

-Διασφάλιση συναλλαγών με τις πιο προηγμένες μεθόδους

-Επιβράβευση με επιπλέον πόντους από το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας για συναλλαγές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά. 

 Δείτε βήμα-βήμα πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία πληρωμή λογαριασμού μέσω του Internet Banking:

 

Πληρωμή λογαριασμών μέσω i-bank

 

 Δείτε ακόμα

-Πώς να πληρώσετε την πιστωτική σας κάρτα 
-Πώς μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα 
-Πώς να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των λογαριασμών σας  
-Πώς να κάνετε online εγγραφή στις υπηρεσίες i-bank

Επιπλέον η Εθνική Τράπεζα δίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα σε όσους δεν είναι ήδη πελάτες της να ανοίξουν τον πρώτο τους λογαριασμό στην Τράπεζα μόνο από το κινητό, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν -σε κανένα στάδιο της διαδικασίας- φυσικό κατάστημα. Μέσω της εφαρμογής NBG Mobile Banking, μπορεί κάποιος να ανοίξει λογαριασμό ταμιευτηρίου, να εκδώσει χρεωστική κάρτα και να αποκτήσει κωδικούς πρόσβασης στο i-bank Internet και Mobile Banking. Η διαδικασία διενεργείται εξολοκλήρου μέσω smartphone, με απλά βήματα. Σημειώνεται ότι ο πελάτης απολαμβάνει τα ίδια ακριβώς προνόμια και υπηρεσίες που θα του παρέχονταν αν πήγαινε σε ένα κατάστημα.

Βέβαια, η παρουσία της Εθνικής Τράπεζας στη νέα ψηφιακή εποχή μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών της, δεν αφορά μόνο στην πληροφόρηση και την πραγματοποίηση συναλλαγών. Πάει ένα βήμα παρακάτω, καθώς η εφαρμογή NBG Mobile Banking λειτουργεί και ως ένας προσωπικός βοηθός που επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται εύκολα τα μηνιαία έξοδά του, να βλέπει συγκεντρωμένες όλες του τις συναλλαγές και να έχει καλύτερο έλεγχο των οικονομικών του.

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking διατίθεται δωρεάν. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω του www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης