Κορωνοϊός: Αναβολή και στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης

Κορωνοϊός: Αναβολή και στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης επρόκειτο να διεξαχθεί στο διάστημα 3-6 Ιουνίου στη ρωσική πόλη

koronoios_forum_petroupoli
Η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης αποφάσισε να αναβάλλει την διεξαγωγή του το 2020 εξαιτίας του κορωνοϊου, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής της επιτροπής Αντρέι Μπελαούσοφ.

«Με στόχο την προστασία της υγείας των Ρώσων πολιτών, των επισκεπτών και των συμμετεχόντων στο φόρουμ, αποφασίσαμε να μην διεξαχθεί εφέτος» δήλωσε ο Μπελαούσοφ. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η απόφαση ελήφθη μετά την σχετική ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τους κινδύνους που απορρέουν από την έξαρση του κορωνοϊού και την εξάπλωση του σε χώρες που συμμετέχουν στο φόρουμ.

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης επρόκειτο να διεξαχθεί στο διάστημα 3-6 Ιουνίου στη ρωσική πόλη. Μάλιστα, στο πρόγραμμα υπήρχε συζήτηση με θέμα «ο νέος κορωνοϊός και οι παλιές προκλήσεις: πως θα περιορισθούν οι οικονομικές συνέπειες των επιδημιών;» , στην οποία θα συμμετείχαν εκπρόσωποι διεθνών και ρωσικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγεία, επιστήμονες και επιχειρηματίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης