H MAN Energy Solutions Ελλάς συνεργάζεται με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

H MAN Energy Solutions Ελλάς συνεργάζεται με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Εκπαιδευτικό workshop από την MAN Energy Solutions Ελλάς για τους φοιτητές της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

photoarthadvertorial
Με γνώμονα την υποστήριξη των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας μας, η ΜΑΝ Energy Solutions Ελλάς σε συνεργασία με την Isalos.net διοργάνωσε στις 9 Ιανουαρίου 2020 εκπαιδευτικό workshop στις εγκαταστάσεις της PrimeServ Academy Piraeus για τους φοιτητές της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

To workshop εστίασε στις δίχρονες μηχανές της ΜΑΝ. Παρουσιάστηκε ο τρόπος λειτουργίας των μηχανών αυτών καθώς και αναλύθηκαν οι τρόποι ελέγχου των παραμέτρων που επηρεάζουν την κύρια μηχανή. Επίσης παρουσιάστηκε ο τρόπος παρακολούθησης της κατάστασης της μηχανής και ο συντονισμός όλων των δραστηριοτήτων για την εύρυθμη λειτουργία.
IMG_7576

Περαιτέρω έμφαση δόθηκε στις τεχνολογικές καινοτομίες και τις εξελίξεις του μέλλοντος που θα επηρεάσουν την ναυτιλιακή βιομηχανία τα επόμενα χρόνια και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι φοιτητές στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
3-_1_

Όπως δήλωσε ο κος. Διονύσης Χριστοδουλόπουλος «Είναι μείζονος σημασίας τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας να αποκτήσουν ενεργή συνεργασία με τον εργασιακό τομέα. Η ΜΑΝ και οι εκπαιδευτές της συνεχίζουν και το 2020 την φιλοξενία των φοιτητών του ΕΜΠ και θα προχωρήσει και με ανάλογες πρωτοβουλίες υποστήριξης της εκπαίδευσης.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης