Wall Street: Κάλυψε τις ζημιές στο photo finish

Wall Street: Κάλυψε τις ζημιές στο photo finish

Στα εταιρικά αποτελέσματα το βλέμμα των επενδυτών

wall
Με μικτά πρόσημα και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και με πλήρη κάλυψη των ζημιών, που κατέγραφαν στο άνοιγμα, έκλεισαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street, με τους επενδυτές να στρέφουν το βλέμμα τους στα εταιρικά αποτελέσματα.

Ο βιομηχανικός Dow Jones έκλεισε με πτώση 26,45 μονάδων ή 0,09%, στις 29.160 μονάδες, με τον ευρύτερο S&P 500 να σημειώνει άνοδο 5,85 μονάδων ή 0,18%, στις 3.327 και τον τεχνολογικό Nasdaq να κερδίζει 18,71 μονάδες ή 0,20%, στις 9.402 μονάδες, σε ένα ακόμη ιστορικό υψηλό.

Η μετοχή της American Airlines σημείωσε άνοδο της τάξης του 3%, ενώ εκείνη της United Airlines κινήθηκε κατά 1,9% υψηλότερα.

Η μητρική της NBC Universal, Comcast και η Travelers ανακοίνωσαν αποτελέσματα καλύτερα του αναμενομένου, ωστόσο η μετοχή της πρώτης υποχώρησε κατά 3,8% και εκείνη της δεύτερης κατά 5,1%.

Άνω του 12% των εταιρειών του S&P 500 έχουν ήδη ανακοινώσει αποτελέσματα τριμήνου, με το 70% εξ αυτών να έχουν κινηθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών, σύμφωνα με στοιχεία της FactSet.

Μεταξύ των 30 μετοχών του Dow Jones, 14 κινήθηκαν με θετικό πρόσημο και 16 με αρνητικό. Των κερδών ηγήθηκαν εκείνες των και Boeing, Pfizer και Intel, ενώ των απωλειών εκείνες των Travelers, Nike και Walt Disney.

Κλείσιμο
Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης