Mυτιληναίος: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο των €500 εκατ. – Ισχυρό ενδιαφέρον ξένων θεσμικών

Mυτιληναίος: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο των €500 εκατ. – Ισχυρό ενδιαφέρον ξένων θεσμικών

Στο χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου η έκδοση - Πού θα διατεθούν τα κεφάλαια

evaggelos_mytilinaios__1_
Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης του ομολόγου της εταιρίας Μυτιληνέος ύψους 500 εκατ.  ευρώ στην αγορά Eurobonds από τη θυγατρική Mytilineos Financial Partners SA, η οποία εδρεύει στο Λουξεμβούργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον των ξένων θεσμικών επενδυτών είναι αυξημένο, δεδομένου ότι η εταιρεία προσέρχεται για πρώτη φορά σε μια κεφαλαιαγορά τέτοιου μεγέθους.

Σήμερα το απόγευμα η διοίκηση της Μυτιληναίος θα αποφασίσει για τη σύνθεση των επενδυτών στους οποίους θα κατανεμηθούν τα προς έκδοση ομόλογα, και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις. Το ύψος του επιτοκίου θα διαμορφωθεί από την προσφορά ενώ οι επενδυτές της λιανικής θα χρειαστεί να δεσμεύσουν τουλάχιστον 100 χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσουν ένα ομόλογο. Εφόσον ληφθούν οι αποφάσεις για τη σύνθεση των επενδυτών, η διαδικασία θα συνεχιστεί ως αύριο παρασκευή.

Η εταιρεία προχωρά στην έκδοση και διάθεση ομολογιών ονομαστικής αξίας €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2024. Τα κεφάλαια που θα αντληθούν θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση γενικών εταιρικών σκοπών και την καταβολή των προμηθειών και εξόδων της Έκδοσης.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης