Εκλογές ΤΕΕ: Έκλεισαν οι κάλπες - Προσήλθαν χιλιάδες μηχανικοί

Εκλογές ΤΕΕ: Έκλεισαν οι κάλπες - Προσήλθαν χιλιάδες μηχανικοί

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός κάλεσε με δήλωσή του τους μηχανικούς της χώρας να ενισχύσουν με τη δύναμη της ψήφου τους το ΤΕΕ, επιλέγοντας -ανεξαρτήτως παράταξης- τους καλύτερους

tee1
Στις 7 το απόγευμα έκλεισαν οι κάλπες στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στις οποίες προσήλθαν και ψήφισαν χιλιάδες μηχανικοί.

Οι κάλπες είχαν ανοίξει στις 8 το πρωί, με τους μηχανικούς να προσέρχονται σταδιακά και με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς. Στην Αθήνα η ψηφοφορία διεξήχθη στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου, στο Μαρούσι.



Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός κάλεσε με δήλωσή του τους μηχανικούς της χώρας να ενισχύσουν με τη δύναμη της ψήφου τους το ΤΕΕ, επιλέγοντας -ανεξαρτήτως παράταξης- τους καλύτερους. Τόνισε, δε, πως με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία δίνουν δύναμη στο ΤΕΕ.

Στις κάλπες προσήλθαν όμως και αρκετοί πολιτικοί απ' όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Το εκλογικό τους δικαίωμα στις κάλπες του ΤΕΕ άσκησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, Χρήστος Σπίρτζης και Πέτη Πέρκα, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης και πολλά στελέχη διοικήσεων δημοσίων φορέων, στελέχη επιχειρήσεων και χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και δημόσιοι υπάλληλοι μηχανικοί.

Κλείσιμο
Τους χώρους της εκλογικής διαδικασίας στο ΟΑΚΑ επισκέφθηκαν επίσης, για να τονίσουν τη σημασία των εκλογών, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Χρήστος Ταραντίλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης