Γκεοργκίεβα: Μίλησα με τον Σταϊκούρα για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

Γκεοργκίεβα: Μίλησα με τον Σταϊκούρα για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Ο κ. Σταϊκούρας με ενημέρωσε σχετικά με τις προσπάθειες εξισορρόπησης των δαπανών προς όφελος της κοινωνικής προστασίας και ένταξης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής του ΔΝΤ για τη συνάντησή της με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών

georgieva_staikouras
Η νέα επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα έκανε γνωστό, μέσω Twitter, πως συναντήθηκε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Χρήστο Σταϊκούρα, στη διάρκεια των εργασιών της Ετήσιας Συνόδου του Ταμείου στην Ουάσινγκτον, μέσα στην εβδομάδα που πέρασε.

Η Γκεοργκίεβα ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η συζήτησή της με τον Σταϊκούρα επικεντρώθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, ενώ ενημερώθηκε από τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας για τις προσπάθειες εξισορρόπησης των δαπανών από τα μέτρα κοινωνικής προστασίας που έχουν προαναγγελθεί.

«Ήταν ευχαρίστηση μου να συναντήσω τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Χρήστο Σταϊκούρα κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνόδου του ΔΝΤ. Συζητήσαμε για τις προοπτικές της χώρας και με ενημέρωσε σχετικά με τις προσπάθειες εξισορρόπησης των δαπανών προς όφελος της κοινωνικής προστασίας και ένταξης» ανέφερε η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα στο tweet της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης