Ανακάμπτει ο κλάδος: Πρωτοποριακές ελληνικές λύσεις στον εξοπλισμό επιχειρήσεων

SYSTEMA-PLUS-1

Σημάδια ανάκαμψης καταγράφει ο κατασκευαστικός κλάδος, με επιμέρους τομείς, όπως αυτός του εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων, να «συμπαρασύρονται» και να ακολουθούν με γοργά βήματα την τάση

Έπειτα από πολλά χρόνια, στην αγορά παρέχονται ελληνικές ποιοτικές λύσεις με ειδικές τεχνοτροπίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Η εταιρεία «Souridis Office» πρωτοπορεί στις κατασκευές MDF και συνολικά στις λύσεις εξοπλισμού επιχειρήσεων και ο ιδιοκτήτης της, Γιώργος Τσαούσης, απάντησε σε ερωτήσεις για την ανάπτυξη του κλάδου και την εικόνα για την αγορά.

«Μετά από πολλά χρόνια ανοιχτής πληγής, ο κλάδος δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Πλέον, θα παρατηρήσουμε project εξειδικευμένα, ιδιαίτερων αναγκών, λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, τα οποία έλειπαν όλα αυτά τα χρόνια» διαπιστώνει.

Μέσα από τα Προγράμματα ΕΣΠΑ, από τις νέες επενδύσεις αλλά και από τις ανανεώσεις παλαιών επιχειρήσεων, οι ανάγκες που προκύπτουν για λύσεις στον εξοπλισμό είναι αυξημένες. «Παρατηρούμε μια μεγάλη κτιριακή μετακίνηση και αλλαγή εταιρειών. Σε αυτό το πλαίσιο, μια επιχείρηση θα πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο χώρο» εξηγεί ο κ. Τσαούσης. Και εδώ είναι που η «Souridis Office» έρχεται να παράσχει λύσεις στη μελέτη χώρου της καινούργιας έδρας, στην προσαρμογή και στην ανανέωση του ήδη υπάρχοντος εξοπλισμού.Με ιδιαίτερες κατασκευές και ξεχωριστά σχέδια, η «Souridis Office» έχει τη λύση για κάθε επιχείρηση, νέα ή παλιά, έχοντας εξυπηρετήσει με υπερηφάνεια επιχειρήσεις και ιδρύματα όλων των μορφών και μεγεθών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το πελατολόγιό της περιλαμβάνει «κολοσσούς», όπως η Amazon, η Vodafone κ.ά. Έτσι, πρωτοπορεί και ανανεώνει κάθε χώρο επιχείρησης με διευθυντικά έπιπλα γραφείου, έπιπλα γραφείου εργασίας, τραπέζια συνεδριάσεων/συσκέψεων/συμβουλίου, σταθμούς εργασίας (workstations) και συστήματα γραφείων υποδοχής (reception desks).

Φυσικά, η γκάμα της δεν περιορίζεται στα παραπάνω και περιλαμβάνει επίσης από καρέκλες γραφείου και καναπέδες, μέχρι ιματιοθήκες και αρχειοθήκες (τόσο μεταλλικές όσο και ξύλινες).Είτε επεκτείνετε, λοιπόν, αλλάζοντας, είτε αναδιαμορφώνοντας το γραφείο σας, η δημιουργική ομάδα της «Souridis Office» θα σχεδιάσει και θα παράσχει μια όμορφη λύση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας, αλλά και προορισμένη να διαρκέσει.

Και επειδή μιλάμε για ολοκληρωμένες λύσεις, η εταιρεία παρέχει συμβουλές και κατόψεις χώρων με στόχο και άρτια τοποθέτηση των επίπλων γραφείου στους εργασιακούς χώρους, κάνοντας χωροταξική μελέτη και υπολογίζοντας προσεκτικά όλες τις διαστάσεις και τις αποστάσεις των χώρων και όλων των αντικειμένων που θα τοποθετηθούν σε αυτούς.

«Souridis Office»: λύσεις ελληνικές και ποιοτικές για τον εξοπλισμό και την επίπλωση κάθε επαγγελματικής στέγης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9027439

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

euro_ar

Η Ελλάδα μαζί με την Ολλανδία και την Ισπανία είναι οι τρεις χώρες του ΟΟΣΑ που είχαν το 2017 υπερδιπλάσιες δαπάνες για την προστασία από την κλιματική αλλαγή σε σχέση με τον μέσο όρο - Βαθειά η μεταβολή στα δημόσια οικονομικά της χώρας τη δεκαετία της κρίσης 

113494272_l

Στα 1.650 ευρώ τον μήνα η μέση τιμή για σπίτι 100 τ.μ. σε Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Βούλα, την ώρα που στο ιστορικό κέντρο ξεπερνά τα 1.300 ευρώ - Άνοδος των μισθωμάτων σε όλη τη χώρα

tesla1

Το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μπαταριών θα αποτελέσει ορόσημο για την γερμανική οικονομία. Ομως γιατί η Αμερικανική εταιρεία διάλεξε το Βερολίνο (παρά την κόντρα Τραμπ με Γερμανία) και όχι κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης;