Γραμματέας Εμπορίου στον ΘΕΜΑ 104,6: Τα πράγματα στην αγορά καυσίμων είναι σταθεροποιημένα

Γραμματέας Εμπορίου στον ΘΕΜΑ 104,6: Τα πράγματα στην αγορά καυσίμων είναι σταθεροποιημένα

«Τα φαινόμενα που αποκλίνουν από τις φυσιολογικές τιμές θα ελέγχονται διεξοδικά και θα παρακολουθούμε την πορεία τους τις επόμενες ημέρες» διεμήνυσε ο ΓΓ Εμπορίου

pratirio1
Καθησυχαστικός για την πορεία της τιμής των καυσίμων στην Ελλάδα παρά την κρίση στον Περσικό Κόλπο εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

«Η αγορά ήταν πολύ ψυχραιμη χθες. Εμείς έχουμε φροντίσει και είναι ξεκάθαρη πολιτική εντολή ότι τα φαινόμενα που αποκλίνουν από τις φυσιολογικές τιμές θα ελέγχονται διεξοδικά και θα παρακολουθούμε την πορεία τους τις επόμενες ημέρες» διεμήνυσε ο κ. Σταμπουλίδης.

«Έχουμε τον απόλυτο έλεγχο ότι τα πράγματα είναι σταθεροποιημένα» συμπλήρωσε και σημείωσε ότι «η χώρα έχει ζήσει μεγαλύτερες αυξήσεις που είμαστε πολύ μακριά από αυτά» εξηγώντας ότι κατά τον ίδιο «δεν επηράζει τις τιμές σε άλλα προϊόντα».

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες ο ΓΓ Εμπορίου είπε «συνιστούμε ψυχραιμία. Οι καταναλωτές όταν βρίσκονται μπροστά σε φαινόμενα πιθανής αισχοκέρδειας το 15200 είναι στη διάθεσή τους, οποιαδήποτε καταγγελία θα ελεγχθεί».

2019.09.18 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης