εξωδικαστικος

Σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης – Τι ζήτησε ο Άδωνις από τους τραπεζίτες

Aλλαγές στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να καλύψουν μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων δρομολογούνται από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι αλλαγές συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε χθες ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Στη σύσκεψη εκτός του προέδρου της ΕΕΤ, Γ. Χατζηνικολάου, συμμετείχαν ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, Φώτης Κουρμούσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕ, Παύλος Μυλωνάς, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Ergasias, Κων. Βασιλείου, ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, Βασ. Κουτεντάκης, ο Αναπληρωτής CEO της Alpha Bank, Αρτ. Θεοδωρίδης και η γενική γραμματέας της ΕΕΤ, κα Χαρ. Απαλλαγάκη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό πως είναι λίγες οι υποθέσεις που ολοκληρώνονται, σε σχέση με τα αιτήματα που δέχεται η πλατφόρμα και υπογράμμισε πως απαιτούνται ευκολότερες και λιγότερο δαπανηρές διαδικασίες. Συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να εξετάσουν άμεσα προτάσεις βελτίωσης του πλαισίου του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ήδη η κ. Απαλλαγάκη και ο κ.Κουρμούσης επεξεργάζονται σχέδια για την απλοποίηση της διαδικασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΡΗΣ

Με τους ιδιώτες και το ελβετικό φράγκο τι γίνεται?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ypoik

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών βάζουν τέλος στα σενάρια για νέα περαίωση – Αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για αλλαγές στους φόρους ακινήτων για να μην προκύψουν επιβαρύνσεις από τις αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες