Ιστορικό ρεκόρ πληρότητας για το Νεώριο Σύρου

a2118f1ee4ad616872b77f9786a76dff_XL

Η διοίκηση της εταιρείας θεωρεί βέβαιη την εξυπηρέτηση περισσότερων από 100 πλοίων μέσα στο 2019

Ρεκόρ πληρότητας όλων των εποχών καταγράφει το Νεώριο της Σύρου, μετά την έναρξη της επαναλειτουργίας του από την Αμερικανική Onex Shipyards.

Συγκεκριμένα, έχει στις εγκαταστάσεις του εννέα πλοία ταυτόχρονα και συνολικά πάνω από 70 από την έναρξη της επαναλειτουργίας του. Για την ακρίβεια, έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι σήμερα 72 πλοία, τα 32 από αυτά τις πρώτες 100 μέρες του 2019.

Η διοίκηση της εταιρείας θεωρεί βέβαιη την εξυπηρέτηση περισσότερων από 100 πλοίων μέσα στο 2019 με πολύ πιθανή την προσέγγιση των 120 πλοίων.

Η εταιρεία έχει ήδη δρομολογήσει την εξαγορά και νέας μεγαλύτερης δεξαμενής για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση, ενώ από τα στοιχεία της προκύπτει πως για κάθε πλοίο που τελικά εξυπηρετεί υπάρχουν άλλα τέσσερα που δεν αναλαμβάνει λόγω μη διαθέσιμου χώρου.

Η εμπιστοσύνη του ναυτιλιακού κόσμου στη νέα εποχή των ελληνικών ναυπηγείων υπό την Onex έχει δημιουργήσει ήδη περί τις 420 θέσεις εργασίας, ενώ θα φθάσει την ερχόμενη περίοδο τις 500.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νίκος

Γρήγορα να πάνε στη Σύρο οι συλλογικότητες του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ να το κλείσουν. Να σταματήσουν οι κεφαλαιοκράτες να πίνουν το αίμα του εργάτη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trape3

Η Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν κατά το παρελθόν είχε διαπιστώσει παραβιάσεις του ανταγωνισμού στα σχήματα αναβαλλόμενης φορολογίας που χρησιμοποιήθηκαν για να ενισχυθούν τα κεφάλαια των τραπεζών

f1new1

Οι οικονομικές επιδόσεις και οι νέοι σχεδιασμοί των πρωταγωνιστών του κλάδου των σούπερ μάρκετ - Πώς δύο παίκτες κατάφεραν να ελέγχουν το 50% της αγοράς και οι μεγάλες προσπάθειες των άλλων μεγάλων του κλάδου