Μετά την οργισμένη αντίδραση Τσακαλώτου: «Κωλοτούμπα» Πετρόπουλου για το δώρο Πάσχα

Μετά την οργισμένη αντίδραση Τσακαλώτου: «Κωλοτούμπα» Πετρόπουλου για το δώρο Πάσχα

Εκ των υστέρων, συνεργάτες του κ. Πετρόπουλου έλεγαν πως «ουδέποτε επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες και ουδέποτε επιβεβαίωσε μια τέτοια εκδοχή, αντιθέτως υπογράμμισε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει ο πρωθυπουργός»

tasos_petropoulos_main_again
Τα... μαζεύει ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, για το ενδεχόμενο να δοθεί δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους, μετά την οργισμένη αντίδραση Τσακαλώτου

Εκ των υστέρων, συνεργάτες του κ. Πετρόπουλου έλεγαν πως «ουδέποτε επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες και ουδέποτε επιβεβαίωσε μια τέτοια εκδοχή, αντιθέτως υπογράμμισε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει ο πρωθυπουργός».

Ωστόσο, ο κ. Πετρόπουλος είχε δηλώσει: «Λένε πολλοί πως θα δώσουμε εκτάκτως ένα επίδομα το Πάσχα, γιατί πραγματικά υπάρχει πράγματι η δυνατότητα, υπάρχει ένα μέρος που μπορούμε να τα δώσουμε», συμπληρώνοντας όμως ότι «αυτές είναι αποφάσεις που η κυβέρνηση κεντρικά παίρνει και ο πρωθυπουργός ανακοινώνει. Εγώ δεν ανακοινώνω τέτοια μέτρα που ο πρωθυπουργός αρμόζει να ανακοινώνει».

Σε κάθε περίπτωση, ένα τέτοιο επίδομα Πάσχα θα κόστιζε πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ (αν υπολογιστούν από 200 ευρώ για 2.550.000 συνταξιούχους και 250 ευρώ για 603.000 εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους).

Να... σβήσει τη φωτιά επιχείρησε λίγο αργότερα και ο ίδιος ο κ. Πετρόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί "δώρο Πάσχα" στους συνταξιούχους» είπε και προσέθεσε: «Αντιθέτως, υπογράμμισα ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης