Ξυδάκης στον ΘΕΜΑ 104,6: Προσωπική υπόθεση τα €100.000 του Πολάκη, σύννομο το δάνειο

Ξυδάκης στον ΘΕΜΑ 104,6: Προσωπική υπόθεση τα €100.000 του Πολάκη, σύννομο το δάνειο

«Δεν θα έκανα ποτέ αγωγή εκτός αν αφορούσε την οικογένειά μου. Οι πολιτικές διαφορές λύνονται πάντα με πολιτικά μέσα και όχι στα δικαστήρια» η απάντησή του για τη στάση Πολάκη απέναντι στον Βασίλη Μπεσκένη

xidakis-nter
«Προσωπική υπόθεση» χαρακτήρισε ο Νίκος Ξυδάκης στον ΘΕΜΑ 104,6 το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ που πήρε ο Παύλος Πολάκης από την Attica Bank όταν οι τράπεζες δεν δίνουν μία, όπως αποκάλυψε το Πρώτο ΘΕΜΑ.

«Είναι μια προσωπική του υπόθεση. Τον αφορά τον ίδιο. Το κουβαλάει πάνω του. Είναι σύννομο το δάνειο» είπε ο κ. Ξυδάκης σχολίαζοντας «φαίνεται ότι το δέχεται η τράπεζα» στην αποκάλυψη ότι για το δάνειο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έβαλε δεύτερη προσημείωση στο ήδη υποθηκευμένο για άλλο δάνειο σπίτι του στα Σφακιά.

Ο Νίκος Ξυδάκης ρωτήθηκε και για την αντίδραση του Παύλου Πολάκη στην υπόθεση με τον Βασίλη Μπεσκένη υπογραμμίζοντας ότι «εγώ δεν θα έκανα ποτέ αγωγή εκτός αν αφορούσε την οικογένειά μου. Οι πολιτικές διαφορές λύνονται πάντα με πολιτικά μέσα και όχι στα δικαστήρια. Στον πολιτικό στίβο που είναι πολύ προσωπικά χτυπήματα απαντάς πολιτικά».

Στην ερώτηση, τέλος, αν η στάση του Παύλου Πολάκη κοστίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ξυδάκης απάντησε ότι «είναι προσωπικές στάσεις, ο κόσμος ξέρει και ξεχωρίζει κανέναν ξεχωριστά. Μένουν εντυπώσεις, μεγεθύνονται, επειδή είναι sui generis ενοχλεί ο Πολάκης. Όταν είσαι ξεχωριστός δεν συμφωνούν όλοι μαζί σου
στην πολιτική κρίνεσαι από τη στάση σου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης