Σκάνδαλο Folli-Follie: Μήνυση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην οικογένεια Κουτσολιούτσου

Σκάνδαλο Folli-Follie: Μήνυση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην οικογένεια Κουτσολιούτσου

Το διάστημα 2003-2017 ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος εισέπραξε €130 εκατ. από πώληση μετοχών της εταιρείας - Μόνο το 2017 Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος πούλησαν μετοχές της Folli-Follie €26,8 εκατ!

kouts
Προσωπικά οφέλη για τους κ. κ. Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο προκύπτουν από την νέα έρευνα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ακολουθήσει μηνυτήρια αναφορά προς τον οικονομικό εισαγγελέα, με κατηγορίες κακουργημάτων, ύστερα απο συνεδρίαση του δ.σ της κεφαλαιαγοράς σε 15 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι, ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Δραγάτσης είχε ασκήσει έντονη κριτική για το πόρισμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το προσωπικό όφελος προκύπτει από τις παραποιημένες λογιστικές καταστάσεις του 2016, αλλά και απο τις πωλήσεις μετοχών από τον πρόεδρο της εταιρείας Δημ. Κουτσολιούτσο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Τζώρτζη Κουτσολιούτσο.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος το 2017 μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2016 είχε πωλήσει μετοχές Folli - Follie αξίας 23 εκατ. ευρώ και ο δεύτερος μετοχές αξίας 3,8 εκατ. ευρώ. Απο το 2003 έως το 2017 ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος είχε πωλήσει μετοχές Folli – Follie συνολικής αξίας 130 εκατ. ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης