Σε χαμηλό δύο εβδομάδων το πετρέλαιο

oil_pro_monday

Σε ποια επίπεδα διαμορφώθηκε η τιμή του βαρελιού για το WTI και το Brent μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας

Με απώλειες ξεκίνησε την εβδομάδα η τιμή του πετρελαίου, καταγράφοντας χαμηλό δύο εβδομάδων, την ίδια στιγμή που το κλίμα στις τάξεις των επενδυτών είναι αρνητικό, λόγω και της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στη Βενεζουέλα.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Μαρτίου έχασε 31 σεντς ή 0,6%, κλείνοντας στα 52,41 δολ. το βαρέλι.

Το Brent σημείωσε πτώση 1% στα 61,51 δολ. το βαρέλι στο Intercontinental Exchange του Λονδίνου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kin_5

«Η Ελλάδα έχει εξελιχθεί κατά τα τελευταία χρόνια σε έναν αγαπητό προορισμό για ξένες επενδύσεις» αναφέρει η γερμανική υπηρεσία που φιλοξενεί δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του οργανισμού Enterprise Greece

5
3fa9d1f6d17c9b1ecfe58b52fb588169_XL

Μειωμένη κατά 1,3 εκατ. θέσεις εμφανίζεται η ζήτηση στα περιφερειακά αεροδρόμια για τη θερινή σεζόν με βάση τον προγραμματισμό των αεροπορικών θέσεων από πλευράς των εταιρειών γεγονός το οποίο αποτυπώνει κι ένα πρώτο σημάδι για την τάση της αγοράς, μετά το θετικό σερί των τελευταίων ετών για τον ελληνικό τουρισμό. 

ee1b877e4ccd9ec89cd3513db26077d0_XL

Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών με δύο σταθμούς, το έτος 2037 και ενδιάμεσο το 2027, ολοκληρώνει μέσα στο Μάρτιο το υπουργείο Υποδομών, περιλαμβάνοντας σημαντικές τομές στο σύνολο των συνδυασμένων μεταφορών, τις ακτοπλοϊκές μεταφορές, τα λιμάνια, τα εμπορευματικά κέντρα, τις σιδηροδρομικές υποδομές, τις διεθνείς συνδέσεις και τις οδικές μεταφορές.