Δημοσκόπηση: Είμαστε ακόμα σε βαθιά κρισή λένε 6 στους 10

Δημοσκόπηση: Είμαστε ακόμα σε βαθιά κρισή λένε 6 στους 10

Το 63% σε έρευνα της Kapa Research για το Έθνος της Κυριακής προβλέπει ότι την επόμενη πενταετία η η κατάσταση η δική του και του νοικοκυριού του ή θα παραμείνει ίδια ή θα χειροτερέψει

greek-crisis
Την άποψη ότι «είμαστε ακόμα σε βαθικά οικονομική κρίση» διατυπώνει το 59% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της Kapa Research με μόλις το 15% να απαντά ότι τα χειρότερα πέρασαν και ένα 19% να «βλέπει» μικρή βελτίωση.

Στην ίδια δημοσκόπηση για το Έθνος της Κυριακής το 63% προβλέπει ότι την επόμενη πενταετία η η κατάσταση η δική του και του νοικοκυριού του ή θα παραμείνει ίδια (31%) ή θα χειροτερέψει (32%).

Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση κλήθηκαν να απαντήσουν επίσης πώς κρίνουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή με 153 ψήφους με το 63% να απαντά ότι την κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά και μόλις το 36% να εκφράζει διαφορετική άποψη.

Όσον αφορά, τέλος, την πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές η δημοσκόπηση δίνει ποσοστό 24,3% στη Νέα Δημοκρατία, 20,2% στον ΣΥΡΙΖΑ, 8,1% στη Χρυσή Αυγή, 5,5% στο Κίνημα Αλλαγής, 5% στο ΚΚΕ, 2,9% στην Ελληνική Λύση, 2,4% στην Ένωση Κεντρώων, 2,1% στο Ποτάμι, 2% στους ΑΝΕΛ, 1,4 στη Λαϊκή Ενότητα και 1,2% στην Πλεύση Ελευθερίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης