Folli Folie: Μετά τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και δέσμευση ακινήτων

folie

Για την υπόθεση της Folli Folie έχουν δεσμευθεί ήδη οι Τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τηρούν τα φυσικά πρόσωπα της εταιρείας

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, δια της επικεφαλής της, αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαίρη προχώρησε στη δέσμευση των ακινήτων τόσο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Folie, όσο και των ακινήτων που έχει στην νομή και κατοχή (ιδιοκτησία) της η εν λόγω εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της Folli Folie έχουν δεσμευθεί ήδη οι Τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τηρούν τα φυσικά πρόσωπα της εταιρείας, τα οποία βρίσκονται στο εισαγγελικό μικροσκόπιο.

‘Όπως είναι γνωστό για την υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει υπομνήματα προς παροχή εξηγήσεων τα ελεγχόμενα πρόσωπα και απομένει ο εισαγγελέας να αποτιμήσει το αποδεικτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω δικονομικές του ενέργειες.

Τα επόμενα βήματα του Γιάννη Δραγάτση είναι είτε η άσκηση ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένων προσώπων είτε η αρχειοθέτηση της υπόθεσης για όσα ενδεχομένως πρόσωπα δεν προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

με

τέτοιες μπίζνες για τη Λούτσα-Καβάλα δε θα ειδούμε ποτές προκοπή.

Κυριάκος

Αίσχος να πολεμάει η χώρα τους λεβέντες των κοσμημάτων, των παιχνιδιών, του χρυσού, τους επαγγελματίες των άκοπων αποδείξεων, τους επιχειρηματίες των κλεμμένων εισφορών, δανείων, ΦΠΑ, φόρων κλπ, τα λ α μ ο γ ι α των αδήλωτων κερδών-εισπράξεων της αγοράς, της εκμετάλλευσης-κλοπής-κράτους-τραπεζών-εργαζομένων-καταναλωτών-πελατών, ευτυχώς που έρθει η νέα τάξη πραγμάτων το 2019 να τους μειώσει φόρους+εισφορές και να τους χαρίσει χρέη-οφειλές.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΕΡΓΟΙ ΣΑΡΑΦΗΔΕΣ ... ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ !

άεργοι σαραφηδες που τους πεταξε εξω η αγορά και τρεχουν από δω και από εκει με παραξενα νταραβερια δηλωνουν σωτηρες και της Folie Foli !!

dim

Μου κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση οι ρυθμοί με τους οποίους κινούνται και τα μέτρα που λαμβάνονται για την υπόθεση αυτή σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις. Θεωρώ ότι αν κινιόντουσαν οι αρχές και η δικαιοσύνη με τέτοιους ρυθμούς στο σύνολο δεν θα είχαμε κρίση και μνημόνια αυτή τη στιγμή.

Σπέτσες

Ελπίζω η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, δια της επικεφαλής της, αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαίρη να προχώρησε και στη δέσμευση των ακινήτων στις Σπέτσες που δήθεν υποθηκεύτηκαν στην ελβετική Petrus AG. Κάθε τέτοια πράξη είναι παράνομη και άκυρη.

Πέτρος

Απαράδεκτο να κυνηγούν την ιδιωτική πρωτοβουλία της απάτης, την πραγματική οικονομία της παρανομίας, τους επιχειρηματίες των αντικανονικοτήτων, τους ελεύθερους επαγγελματίες των παρατυπιών, διότι έτσι δεν πρόκειται να πάει μπροστά η χώρα και να γίνουν πλουσιότεροι οι παραβάτες φορολογικών, οικονομικών, τραπεζικών, εργασιακών, ασφαλιστικών, πολεοδομικών, υγειονομικών διατάξεων.

123

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ - ΤΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ .......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

roumeliotis

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ρουμελιώτης ανέφερε πως, λόγω των επιφυλάξεων του ΔΝΤ για την εμπλοκή του σε ένα πρόγραμμα χρηματοδοτικής στήριξης της Ελλάδα, ο τότε Γενικός Διευθυντής του Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν κάλεσε μυστικά κυβερνητικούς εκπροσώπους της Γαλλίας και της Γερμανίας στην Ουάσιγκτον, ώστε να τους πείσει για την αναγκαιότητα άμεσης αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους

15
crisis_ar

Στο υψηλότερο σημείο του τελευταίου 7μήνου έφθασε τον Απρίλιο το ποσοστό των πολιτών που καλύπτουν οριακά τις ανάγκες τους - Το 87% των καταναλωτών αδυνατεί να αποταμιεύσει και το 42% προβλέπει επιδείνωση της οικονομικής του κατάστασης το επόμενο 12μηνο

8
o-proedros-tis-komision-zan-klont-giounker

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Κομισιόν σε συνέντευξή του στην «Bild» είπε ότι έχει ευθύνη και ο ίδιος για το συγκεκριμένο γεγονός - Ξεκαθάρισε όμως ότι η ελληνική βοήθεια δεν έχει κοστίσει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ

3