Folli Follie: Μετά τον Τζώρτζη, ψέματα και για το πτυχίο του Δημήτρη Κουτσολιούτσου

Folli Follie: Μετά τον Τζώρτζη, ψέματα και για το πτυχίο του Δημήτρη Κουτσολιούτσου

Folli Follie: Νέες, επίσημες πληροφορίες από το Πανεπιστήμιο Bocconi διαψεύδουν -και- τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Κουτσολιούτσου ως προς τις δικές του σπουδές 

koutsolioutsos
Νέοι... μπελάδες για τους «ισχυρούς άνδρες» της Folli Follie.

Έπειτα από το πρόσφατο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας capital.gr, που αποκάλυψε ότι ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie Group, ψευδώς ισχυρίζεται στο βιογραφικό του ότι έχει αποκτήσει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους από το «Hartford University of Connecticut στην Αμερική», νέες, επίσημες πληροφορίες, από το Πανεπιστήμιο Bocconi αυτή τη φορά, διαψεύδουν και τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Κουτσολιούτσου ως προς τις δικές του σπουδές.

Ο 76χρονος επιχειρηματίας, μέτοχος και μέχρι πρότινος εκτελεστικός πρόεδρος της Folli Follie Group, η οποία τους τελευταίους μήνες αποτελεί αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας, εξαιτίας της διαπιστωμένης παραποίησης των οικονομικών της στοιχείων, όπως προκύπτει από το προκαταρκτικό πόρισμα της Alvarez & Marsal, αναφέρει στο επίσημο βιογραφικό του ότι «αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο με πτυχίο στα Οικονομικά».



«Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Μιλάνου L. BOCCONI» αναφέρουν τα συνοπτικά βιογραφικά στοιχεία του κ. Δημήτρη Κουτσολιούτσου στον ετήσιο απολογισμό χρήσης 2010 της FF Group. H ίδια διατύπωση συνεχίζεται έως και την τελευταία οικονομική έκθεση του 2017.

Κλείσιμο


Η πληροφορία περί σπουδών στο Πανεπιστήμιο Bocconi και πτυχίου στις Οικονομικές Επιστήμες, πέρα από τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις της εταιρείας, αναγράφεται και στο επίσημο site των ΚΑΕ.



KAE Bocconi
Πηγή: ιστοσελίδα KAE AE


Ωστόσο, σε ερώτηση του capital.gr αν ο κ. Δημήτριος Κουτσολιούτσος του Γεωργίου, γεννηθείς το 1942, είναι απόφοιτός του, η απάντηση του Πανεπιστημίου Bocconi ήταν η εξής: «Σύμφωνα με τα αρχεία μας, δεν βρίσκεται στη βάση δεδομένων μας ως απόφοιτος του Bocconi». Μάλιστα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ιταλικού πανεπιστημίου, κατά την αναζήτηση στα αρχεία τους, χρησιμοποίησαν διάφορες παραλλαγές της ορθογραφίας του ονόματος του κ. Δημήτρη Κουτσολιούτσου. Οι προτεινόμενες από το capital.gr ήταν Dimitrios, Demetrios και Dimitris.





Το ρεπορτάζ του capital.gr καταλήγει, αναφέροντας ότι οι άνθρωποι της ιστοσελίδας επικοινώνησαν χθες (Δευτέρα) το πρωί, γραπτώς (μέσω e-mail) με τον κ. Δημήτριο Κουτσολιούτσο, γνωστοποιώντας του ότι, με βάση την επίσημη απάντηση του Bocconi, δεν προκύπτει να έχει λάβει πτυχίο από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης