Αναβολή της δίκης για τέσσερις μήνες θα ζητήσει η Folli – Follie

e347d4f325234c0a65ed4b9254ad312b_XL

Η εταιρεία θέλει να κερδίσει «χρόνο» έναντι των δεκάδων νομικών αιτιάσεων και να προστατευθεί από τους πιστωτές

Την παράταση της εκδίκασης της υπόθεσης για την προστασία έναντι των πιστωτών θα ζητήσει η Folli – Follie στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης την οποία αιτήθηκε ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος, η εταιρεία θα προσκομίσει στο δικαστήριο τις υπογραφές των εργαζομένων της εταιρείας οι οποίοι θα ζητούν την στήριξη προκειμένου η εταιρεία να προχωρήσει η αναδιάρθρωση. Όπως φαίνεται η εταιρεία θέλει να κερδίσει “χρόνο” έναντι των δεκάδων νομικών αιτιάσεων και να προστατευθεί από τους πιστωτές.

Eν τω μεταξύ, για τις 10 Οκτωβρίου μετατίθεται η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας ο κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος αιτήθηκε την αναβολή της ΓΣ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου, "δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young".

Παράλληλα, σημειώνεται ότι: "Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων.

Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της". Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

Η εταιρεία "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία", σε συνέχεια των από 14.8.2018 και 20.8.2018 προηγούμενων ανακοινώσεών της, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι μετά από αίτημα του μετόχου της, κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κ.ν. 2190/1920 (άρθρο 39 παράγραφος 3), η προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας την 10ηΣεπτεμβρίου 2018, θα αναβληθεί για τις 10 Οκτωβρίου 2018, δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων. Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της.

Η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 αναφορικά με την υποχρέωση του εκδότη για δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αργάαααααααα, αργοοοοότερα, όταν θα ρθούν τα κότερα !!!

Έτσι σαπίζουν ΟΛΑ ... αναβολή στην αναβολή ... καθυστέρηση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ... πλατιά γέλια από την Κυβέρνηση ... άχνα από την Αντιπολίτευση !! Το λογαριασμό όμως (όπως με το Μαρινόπουλο, τα εξοπλιστικά, τις λίστες Λαγκάρντ, την Ασπίς Πρόνοια, τα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών κλπ) τον πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!! Με ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ - ΔΗΜΕΥΣΗ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !! Δε θα βγάλουμε κιχ ;;;

Στη μπουζού τα φο μπιζού....

Πριν 10 χρόνια ήταν μέσα στις 10 ταχύτερα αναπτυσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη. Τώρα κατάλαβα πως, μεγάλο σχολείο. Στήνεις μια φθηνή εταιρεία στην Κίνα , βάζεις μια εταιρεία ορκωτών λογιστών που δεν τους ξέρει η μάνα τους (και δεν σου στοιχίζουν πολλά) να πιστοποιούν εικονικούς τζίρους 700μύρια το χρόνο στην άπω ανατολή και μετά μπαίνεις στο κοιμισμένο Ελληνικό χρηματιστήριο.... ξεκινάω παγκόσμιο εργαστήρι σφολιάτας Sfolli Sfollie, τα λέμε στη Σοφοκλεους σε δυο χρονάκια ....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sandp

Ο οίκος είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την Τρίτη, στην έκθεσή του για την ευρωζώνη, ότι δεν επρόκειτο να προχωρήσει σε αναβάθμιση της αξιολόγησης της Ελλάδας, η οποία εξακολουθεί έτσι να απέχει τρία σκαλοπάτια από την επενδυτική βαθμίδα (ΒΒΒ- και πάνω)