Αναβολή της δίκης για τέσσερις μήνες θα ζητήσει η Folli – Follie

e347d4f325234c0a65ed4b9254ad312b_XL

Η εταιρεία θέλει να κερδίσει «χρόνο» έναντι των δεκάδων νομικών αιτιάσεων και να προστατευθεί από τους πιστωτές

Την παράταση της εκδίκασης της υπόθεσης για την προστασία έναντι των πιστωτών θα ζητήσει η Folli – Follie στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης την οποία αιτήθηκε ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος, η εταιρεία θα προσκομίσει στο δικαστήριο τις υπογραφές των εργαζομένων της εταιρείας οι οποίοι θα ζητούν την στήριξη προκειμένου η εταιρεία να προχωρήσει η αναδιάρθρωση. Όπως φαίνεται η εταιρεία θέλει να κερδίσει “χρόνο” έναντι των δεκάδων νομικών αιτιάσεων και να προστατευθεί από τους πιστωτές.

Eν τω μεταξύ, για τις 10 Οκτωβρίου μετατίθεται η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας ο κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος αιτήθηκε την αναβολή της ΓΣ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου, "δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young".

Παράλληλα, σημειώνεται ότι: "Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων.

Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της". Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

Η εταιρεία "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία", σε συνέχεια των από 14.8.2018 και 20.8.2018 προηγούμενων ανακοινώσεών της, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι μετά από αίτημα του μετόχου της, κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κ.ν. 2190/1920 (άρθρο 39 παράγραφος 3), η προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας την 10ηΣεπτεμβρίου 2018, θα αναβληθεί για τις 10 Οκτωβρίου 2018, δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων. Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της.

Η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 αναφορικά με την υποχρέωση του εκδότη για δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αργάαααααααα, αργοοοοότερα, όταν θα ρθούν τα κότερα !!!

Έτσι σαπίζουν ΟΛΑ ... αναβολή στην αναβολή ... καθυστέρηση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ... πλατιά γέλια από την Κυβέρνηση ... άχνα από την Αντιπολίτευση !! Το λογαριασμό όμως (όπως με το Μαρινόπουλο, τα εξοπλιστικά, τις λίστες Λαγκάρντ, την Ασπίς Πρόνοια, τα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών κλπ) τον πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!! Με ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ - ΔΗΜΕΥΣΗ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !! Δε θα βγάλουμε κιχ ;;;

Στη μπουζού τα φο μπιζού....

Πριν 10 χρόνια ήταν μέσα στις 10 ταχύτερα αναπτυσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη. Τώρα κατάλαβα πως, μεγάλο σχολείο. Στήνεις μια φθηνή εταιρεία στην Κίνα , βάζεις μια εταιρεία ορκωτών λογιστών που δεν τους ξέρει η μάνα τους (και δεν σου στοιχίζουν πολλά) να πιστοποιούν εικονικούς τζίρους 700μύρια το χρόνο στην άπω ανατολή και μετά μπαίνεις στο κοιμισμένο Ελληνικό χρηματιστήριο.... ξεκινάω παγκόσμιο εργαστήρι σφολιάτας Sfolli Sfollie, τα λέμε στη Σοφοκλεους σε δυο χρονάκια ....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

95a84250b1f8f7218888505635ced801_XL

Η ναυτιλιακή κοινότητα να έχει αναστατωθεί από τα νέα μέτρα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού του ΟΗΕ-ΙΜΟ για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τα πλοία που θα ισχύσουν από την 1-1-2020.

eforia-oura-1

Στα 103,09 δισ. ευρώ εκτοξεύθηκαν οι βασικές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο στο τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς δημιουργήθηκαν νέες υποχρεώσεις ύψους 7,84 δισ. ευρώ - Αυξήθηκαν κατά 312.812 οι φορολογούμενοι που χρωστούν έως 500 ευρώ στην εφορία

4
tsakalotos-eurogroup_main01

Σε τροχιά σύγκλισης κυβέρνηση και Ευρωπαίοι για να μην ισχύσει η περικοπή το 2019 - Ωστόσο δεν αποκλείεται να υποχρεωθεί η Ελλάδα να αναλάβει τη δέσμευση ότι το μέτρο θα επανεξεταστεί, σε περίπτωση μελλοντικής απόκλισης από τον στόχο για το πρωτογενές πλεόνασμα - Με αλλαγές οι εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης

turk-lirasi

Ο ανταποκριτής του Spiegel στην Κωνσταντινούπολη μεταδίδει ότι παρά τη μερική ανατίμηση της λίρας, μετά την αποφυλάκιση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, και παρά τη μείωση του εμπορικού ελλείμματος, «οι άνθρωποι στην Τουρκία αρχίζουν μόλις τώρα να αντιλαμβάνονται πραγματικά έντονα τις συνέπειες της οικονομικής κατάρρευσης».