Αναβολή της δίκης για τέσσερις μήνες θα ζητήσει η Folli – Follie

Αναβολή της δίκης για τέσσερις μήνες θα ζητήσει η Folli – Follie

Η εταιρεία θέλει να κερδίσει «χρόνο» έναντι των δεκάδων νομικών αιτιάσεων και να προστατευθεί από τους πιστωτές

e347d4f325234c0a65ed4b9254ad312b_XL
Την παράταση της εκδίκασης της υπόθεσης για την προστασία έναντι των πιστωτών θα ζητήσει η Folli – Follie στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης την οποία αιτήθηκε ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος, η εταιρεία θα προσκομίσει στο δικαστήριο τις υπογραφές των εργαζομένων της εταιρείας οι οποίοι θα ζητούν την στήριξη προκειμένου η εταιρεία να προχωρήσει η αναδιάρθρωση. Όπως φαίνεται η εταιρεία θέλει να κερδίσει “χρόνο” έναντι των δεκάδων νομικών αιτιάσεων και να προστατευθεί από τους πιστωτές.

Eν τω μεταξύ, για τις 10 Οκτωβρίου μετατίθεται η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας ο κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος αιτήθηκε την αναβολή της ΓΣ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου, "δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young".

Παράλληλα, σημειώνεται ότι: "Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων.

Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της". Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

Η εταιρεία "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία", σε συνέχεια των από 14.8.2018 και 20.8.2018 προηγούμενων ανακοινώσεών της, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι μετά από αίτημα του μετόχου της, κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κ.ν. 2190/1920 (άρθρο 39 παράγραφος 3), η προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας την 10ηΣεπτεμβρίου 2018, θα αναβληθεί για τις 10 Οκτωβρίου 2018, δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων. Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της.

Η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 αναφορικά με την υποχρέωση του εκδότη για δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης