Παραιτήθηκε ο οικονομικός διευθυντής της Folli Follie

e9c024ba184dc7dfbe825a4fa7c790e2_XL

Η εταιρεία ζήτησε από τον κύριο Γρατσώνη να παραμείνει στη διάθεσή της κατά τη διάρκεια των ελέγχων που βρίσκονται σε εξέλιξη

Την παραίτηση του από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της Folli-Follie υπέβαλε ο Φραγκίσκος Γρατσώνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρεία "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία" ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι ο κύριος Φραγκίσκος Γρατσώνης υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της Εταιρείας.

Η Εταιρεία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία επιλογής νέου Οικονομικού Διευθυντή, ο οποίος θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τα αυξημένα καθήκοντα της εν λόγω θέσης και πρόκειται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωσή της αναφορικά με το πρόσωπο αυτό.

Η Επιτροπή Ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου με δεδομένη την σύνθετη δομή του Ομίλου και των αυξημένων αναγκών κατά τη διάρκεια των ελέγχων (ΕΥ και A&M) που βρίσκονται σε εξέλιξη, ζήτησε από τον κύριο Γρατσώνη όπως παραμείνει στη διάθεσή της στο πλαίσιο της παραπάνω διαδικασίας και αυτός αποδέχθηκε.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

1dbcd12c278801918b752a1ee9961ad1_XL

O Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς απευθυνόμενος στους επιτυχόντες του Project Future, επισήμανε ότι, όσο βελτιώνεται το μακροοικονομικό περιβάλλον, τόσο θα ενισχύονται οι προοπτικές στην ελληνική αγορά εργασίας