Άνοδος 0,92% χωρίς πειθώ

Συνεχίστηκε το ράλι στην Οδό Αθηνών 

Προσπάθησε, σήμερα,  η Αθήνα να πείσει για την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε με τον χαμηλό τζίρο συναλλαγών, ούτε με τις φήμες για τα τραπεζικά  deals – τα οποία πλέον δεν τα πιστεύει κανείς ...

Προσπάθησε, σήμερα,  η Αθήνα να πείσει για την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε με τον χαμηλό τζίρο συναλλαγών, ούτε με τις φήμες για τα τραπεζικά  deals – τα οποία πλέον δεν τα πιστεύει κανείς.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι, το χρηματιστήριο πλησίασε τις 1579 μονάδες με άνοδο 2,21% στο κλείσιμο, άρχισε το «ξεφούσκωμα» των τραπεζικών μετοχών. Τελικώς, ο  Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 1561,20 μονάδες σημειώνοντας κέρδη 0,92%. 

Αμετάβλητη παρέμεινε η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας με διακίνηση 772 χιλιάδες τεμάχια. Αντίθετα, με άνοδο 0,59% έκλεισε η Eurobank – ανακοινώνει τα αποτελέσματα της μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου.   

Με πτώση 1,73% έκλεισε η Alpha Bank, ενώ ρευστοποιήσεις καταγράφηκαν και στην Τράπεζα Πειραιώς η οποία έκλεισε με πτώση 2,41%. Πτώση και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με απώλειες 0,44%.  

Στις μετοχές με τα μεγαλύτερα κέρδη από τον εικοσάρη βρέθηκε η ΟΠΑΠ με 3,54% - ύστερα και από την δημοσίευση  του νομοσχεδίου για τον τζόγο. Κέρδη 1,28% για την Μοτορ Οιλ και 1,03% για την MIG, και 0,60% για την Jumbo. Mικρή πτώση 0,35% για την μετοχή της ΔΕΗ.

Άνοδος 0,92% για τον ΟΤΕ. Στα 45 εκατ. ευρώ ανήλθε ο όγκος συναλλαγών με ένα πακέτο 7,2 εκατ. ευρώ ( Motor Oil 800 χιλ κομμάτια )                  

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

oures_main01_-_Copy

Τα ποσά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ως παροχή ήταν τελικά μικτές αποδοχές οι οποίες υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου έως 22% και εισφοράς υπέρ υγείας 6% - Μπαράζ διαμαρτυριών από τους συνταξιούχους

116
roma_syriza_espa

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθεί η δράση που θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020, έγραψε στο facebook ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης - Στόχος η ενίσχυση των Ρομά σε ποσοστό έως και 70% προκειμένου να προχωρήσουν σε επενδύσεις που αφορούν σε εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, προμήθεια αμιγώς επαγγελματικών οχημάτων και πρόσληψη νέου προσωπικού

145
6e1b5df9fd4876e8f5cc8d4ff6409719_XL

Με μια «γενναία» επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ, η Enel Green Power Hellas, η ελληνική θυγατρική του ιταλικού κολοσσού Enel Green Power, κατασκευάζει το μεγαλύτερο σύμπλεγμα έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε μέγεθος, ισχύ και πολυπλοκότητα, που έχουν ποτέ κατασκευαστεί στην Ελλάδα.

syntaksiouxoi_main02

Λιγότερα χρήματα απ' όσα είχαν υπολογίσει βλέπουν στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι - Τα ποσά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ως παροχή ήταν τελικά μεικτές αποδοχές οι οποίες υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου έως 22% και εισφοράς υπέρ υγείας 6%

230