Άνοδος 0,92% χωρίς πειθώ

Συνεχίστηκε το ράλι στην Οδό Αθηνών 

Προσπάθησε, σήμερα,  η Αθήνα να πείσει για την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε με τον χαμηλό τζίρο συναλλαγών, ούτε με τις φήμες για τα τραπεζικά  deals – τα οποία πλέον δεν τα πιστεύει κανείς ...

Προσπάθησε, σήμερα,  η Αθήνα να πείσει για την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε με τον χαμηλό τζίρο συναλλαγών, ούτε με τις φήμες για τα τραπεζικά  deals – τα οποία πλέον δεν τα πιστεύει κανείς.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι, το χρηματιστήριο πλησίασε τις 1579 μονάδες με άνοδο 2,21% στο κλείσιμο, άρχισε το «ξεφούσκωμα» των τραπεζικών μετοχών. Τελικώς, ο  Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 1561,20 μονάδες σημειώνοντας κέρδη 0,92%. 

Αμετάβλητη παρέμεινε η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας με διακίνηση 772 χιλιάδες τεμάχια. Αντίθετα, με άνοδο 0,59% έκλεισε η Eurobank – ανακοινώνει τα αποτελέσματα της μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου.   

Με πτώση 1,73% έκλεισε η Alpha Bank, ενώ ρευστοποιήσεις καταγράφηκαν και στην Τράπεζα Πειραιώς η οποία έκλεισε με πτώση 2,41%. Πτώση και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με απώλειες 0,44%.  

Στις μετοχές με τα μεγαλύτερα κέρδη από τον εικοσάρη βρέθηκε η ΟΠΑΠ με 3,54% - ύστερα και από την δημοσίευση  του νομοσχεδίου για τον τζόγο. Κέρδη 1,28% για την Μοτορ Οιλ και 1,03% για την MIG, και 0,60% για την Jumbo. Mικρή πτώση 0,35% για την μετοχή της ΔΕΗ.

Άνοδος 0,92% για τον ΟΤΕ. Στα 45 εκατ. ευρώ ανήλθε ο όγκος συναλλαγών με ένα πακέτο 7,2 εκατ. ευρώ ( Motor Oil 800 χιλ κομμάτια )                  

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

otio

«Παραλάβαμε το 2015 ένα κράτος διαλυμένο, με 3,9 εκατομμύρια συμπολίτες μας να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και σε κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού», τόνισε, επισημαίνοντας ότι, φέτος, το μέρισμα αφορά σε 3,6 εκατομμύρια ωφελούμενους

5