Οριακή άνοδος στο χρηματιστήριο του Λονδίνου - Κλειστά τα υπόλοιπα

afa0e88913d4

Από τις μετοχές ξεχώρισε η BP, που βρέθηκε σε υψηλό οκτώ ετών σημειώνοντας άνοδο κοντά στο 2%, μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της για το τρίμηνο

Οριακή άνοδο κατέγραψε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, σε μια υποτονική συνεδρίαση, καθώς πολλά ευρωπαϊκά και ασιατικά χρηματιστήρια παρέμειναν κλειστά λόγω της Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, ο FTSE 100 βρέθηκε στις 7.520 μονάδες με άνοδο 0,15%, ενώ ο Stoxx 600 υποχώρησε 0,08% στις 385,03 μονάδες.

Από τις μετοχές ξεχώρισε η BP, που βρέθηκε σε υψηλό οκτώ ετών σημειώνοντας άνοδο κοντά στο 2%, μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της για το τρίμηνο. Η BP εμφάνισε καθαρά κέρδη 2,4 δισ. δολάρια στο α΄ τρίμηνο σε σχέση με τα 1,4 δισ. δολάρια στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Σημειώνεται ότι οι αγορές είναι κλειστές σήμερα στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Κίνα, στο Χονγκ Κονγκ, στη Σιγκαπούρη, στην Ινδία και σε αρκετές άλλες χώρες.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moscovici_syskepsi

Ο Επίτροπος Οικονομικών κάλεσε την κυβέρνηση να παραμείνει στο μεταρρυθμιστικό μονοπάτι και να είναι συνετή στην εφαρμογή κοινωνικών μέτρων – Τόνισε ότι η αξιολόγηση είναι σημαντική, ώστε να επιστραφούν 750 εκατ. ευρώ από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων