Ολοκληρώθηκε η πώληση του Ιασώ General

Ολοκληρώθηκε η πώληση του Ιασώ General

Η Hellenic Healthcare εντάσσει στο δίκτυό της, μετά το METROPOLITAN HOSPITAL, και το ΙΑΣΏ GENERAL

c8b68a8cf8
Τη δεύτερη κλινική της στην Αθήνα, μετά το Metropolitan απέκτησε η CVC Capital Partners και οι εγχώριοι συνεργάτες της καθώς ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταβίβαση του 97,2% της Ιασώ General.

Ειδικότερα, η Hellenic Healthcare S.A.R.L εταιρεία ειδικού σκοπού, απέκτησε το 97,2% της Ιασώ General έναντι τιμήματος 19,44 εκατ. ευρώ. Επιπρόσθετα αναλαμβάνει δανεισμό της Ιασώ General, ύψους 28 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «HELLENIC HEALTHCARE S.A.R.L.», εταιρεία που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC CAPITAL PARTNERS, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας «ΙΑΣΏ GENERAL Α.Ε.» από την «Ιασώ Α.Ε.», πραγματοποιώντας ένα ακόμα βήμα στην υλοποίηση του σχεδίου της για ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελληνική αγορά υπηρεσιών υγείας.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς η Hellenic Healthcare εντάσσει στο δίκτυό της, μετά το METROPOLITAN HOSPITAL, και το ΙΑΣΏ GENERAL, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υγειονομικής μέριμνας της Αττικής Μονάδων που καλύπτει τους κατοίκους όλης της πρωτεύουσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης