Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται στις ασιατικές αγορές

oil

Οι τιμές αυξάνονται από τις προσδοκίες των επενδυτών για την συνέχιση του προγράμματος του ΟΠΕΚ για την μείωση των εξαγωγών πετρελαίου και το 2019

Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται σήμερα στις ασιατικές αγορές, με τις τιμές του Brent, να βρίσκονται πάνω από τα 70 δολάρια.

Οι τιμές αυξάνονται από τις προσδοκίες των επενδυτών για την συνέχιση του προγράμματος του ΟΠΕΚ για την μείωση των εξαγωγών πετρελαίου και το 2019, υπό τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Σαουδικής Αραβίας.

Παράλληλα, από σήμερα ενεργοποιούνται στην Ασία οι πωλήσεις, των πετρελαϊκών συμβολαίων της Σανγκάης, δημιουργώντας την δυναμική μιας νέας σταθεράς, στον καθορισμό των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου καταγράφηκαν στα 66,06 δολάρια το βαρέλι, αυξημένες κατά 18 σεντς ή 0,2%.

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent, αυξήθηκαν κατά 29 σεντς ή 0,4% στα 70,74 δολάρια το βαρέλι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ependisis

Στην ανάπτυξη της Αττικής Ριβιέρας «επενδύουν» οι όμιλοι ΤΕΜΕΣ και Grivalia, οι δύο ανάδοχοι για την αξιοποίηση και μακροχρόνια εκμετάλλευση των δύο εκτάσεων στην περιοχή της Βούλας που παραμένουν εγκαταλειμμένες τα τελευταία... πολλά χρόνια.

akinita_ar

Ακόμα και σε περίπτωση παροχής «προσωρινής προστασίας» το Δημόσιο θα μπορεί να επιβάλει όλα τα άλλα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης ή ασφαλιστικών μέτρων στην κύρια κατοικία του αιτούντος, αλλά και μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης η ασφαλιστικών μέτρων στην υπόλοιπη περιουσία του οφειλέτη

1