Μοσκοβισί: Τώρα, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το φως στην άκρη του τούνελ

Μοσκοβισί: Τώρα, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το φως στην άκρη του τούνελ

Χαρακτηρίζει «καλό οιωνό» την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης και επισημαίνει ότι «τώρα είναι η ώρα για μία τελική προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με επιτυχία»

Μοσκοβισί: Τώρα, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το φως στην άκρη του τούνελ
Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί στη χώρα μας ο Επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί. Έτσι, αύριο το πρωί θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλοπουλο (09:30), ενώ το απόγευμα (15:00) θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Εν τω μεταξύ ο κ. Μοσκοβισί μίλησε για την ελληνική κρίση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, στην οποία επισημαίνει: «τώρα, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το φως στην άκρη του τούνελ». Ο Μοσκοβισί στη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο σύνολο της αύριο το πρωί, χαρακτηρίζει «καλό οιωνό» την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης. «Έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε και να αναμένουμε ότι η τελική αξιολόγηση θα προχωρήσει εξίσου ομαλά», σημειώνει.

Υπογραμμίζει δε, την επιθυμία του να γίνει η Ελλάδα, μετά το πρόγραμμα, «μια φυσιολογική ευρωπαϊκή χώρα» και στέλνει το προσωπικό του μήνυμα στον ελληνικό λαό, μέσα από το ΑΠΕ/ΜΠΕ: «τώρα είναι η ώρα για μία τελική προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με επιτυχία και να στραφούμε προς ένα πιο ήρεμο και φωτεινό μέλλον».

Κλείσιμο
Μιλά επίσης, στο Πρακτορείο για την «πολύ καλή» συνεργασία του με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτο, με τη χαρακτηριστική φράση, «πάντα καταφέρναμε να ξεπεράσουμε αυτά τα εμπόδια, μαζί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης