Λιαργκόβας: Κίνδυνος κουρέματος καταθέσεων αν δεν γίνουν πλειστηριασμοί

Λιαργκόβας: Κίνδυνος κουρέματος καταθέσεων αν δεν γίνουν πλειστηριασμοί

«Οι κυβερνήσεις πάντα ανέβαλαν τις μεταρρυθμίσεις για αργότερα αλλά το αργότερα έφτασε και πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος» είπε ο απερχόμενος επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής

Για κίνδυνο κουρέματος, αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί προειδοποίησε σήμερα μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο απερχόμενος επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας. 

«Αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί, θα έχουν πρόβλημα οι τράπεζες και θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση και κούρεμα καταθέσεων σύμφωνα με τα δεδομένα» υπογράμμισε ο κ Λιαργκόβας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» σημείωσε επίσης ότι οι κυβερνήσεις πάντα ανέβαλαν τις μεταρρυθμίσεις για αργότερα αλλά το αργότερα έφτασε και πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος» και υπογράμμισε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε βροχή από μεταρρυθμίσεις από το μνημόνιο 2 και 3. 

«Θα είναι δύσκολο να έχουμε θεαματικούς ρυθμούς ανάπτυξης καθώς δεν έχουμε επενδύσεις, το κλειδί είναι να γίνουν επενδύσεις» πρόσθεσε ενώ εξέφρασε τον φόβο του ότι θα παγιδευτούμε σε χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και στασιμότητα» σημείωσε.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

danaos

Μετά σου λένε φέρτε τα λεφτά σας στις Τράπεζες! Να τα μαζέψουν και μετά να τα κουρέψουν! Να πληρώνουμε εμείς το κάθε Τσακαλώτο να διατηρεί τις δικές του καταθέσεις,εν ασφαλεία, στο Εξωτερικό! Οι μισοί υπουργοί έχουν καταθέσεις στο Εξωτερικό και μετά μιλάνε για κίνδυνο κατάρρευσης των Ελληνικών Τραπεζών. Ε,αν είναι να σωθούν από τους φτωχούς μικροκαταθέτες και από τους πλειστηριασμούς, ας καταρρεύσουν,κύριοι κεφαλαιοκράτες της,δήθεν, Αριστεράς. Ούτως ή άλλως, μας φτωχοποιήσατε εντελώς.Πιο φτωχοί δε γινόμαστε.

Β

Εχετε κατασπαράξει στην κυριολεξία τον Έλληνα με την φορολογία και τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Αν τολμήσετε και βάλετε χέρι στις καταθέσεις είστε τελειωμένοι.

ION

Οχι κι άλλη κεφαλαιοποίηση κύριε καθηγητά, αρκετά με τις τράπεζες. Οταν δάνειζαν με τοκογλυφικά επιτόκια 17-20% σε κάρτες και καταναλωτικά ήταν τότε"εξασφαλισμένες" ? Τώρα πρέπει να συμβιβασθούν με την απελπιστική κατάσταση των πελατών τους "επικαιροποιόντας" τις απαιτήσεις τους στην πραγματικότητα , ώστε να με λογικές δόσεις να εξοφλούνται τα ποσά των δανείων προσαρμοσμένα στις δυνατότητες των ανυπαίτια υποτιμημένων οικονομικά οφειλετών. Οι τράπεζες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί πλήρωναν κανονικά πριν χάσουν το 50-70% των εισοδημάτων τους.

ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOY ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΆ .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsakalotos


To Ταμείο ζητά ελάφρυνση, αλλά πιέζει και για επιπλέον μέτρα - Αγώνας δρόμου ένα μήνα ως το Eurogroup του Ιουνίου - Τι αλλάζει στα χρέη για τον εξωδικαστικό - Σταδιακές και «πονηρές» οι αυξήσεις στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων

9
mos19

«Πρέπει όλοι να εργαστούμε εντατικά τις προσεχείς εβδομάδες για να ολοκληρώσουμε μια συνολική συμφωνία που θα θέσει την Ελλάδα σε πορεία βιώσιμης ανάπτυξης μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο», τόνισε ο επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ

3
IMF19

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τζέρι Ράις επισημαίνεται η πρόοδος στις συζητήσεις που αφορούν τις μεταρρυθμίσεις και τονίζεται ότι θα συνεχιστούν οι συνομιλίες για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, καθώς παραμένουν οι διαφορές μεταξύ των θεσμών

fot19

Τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019 - Το ανώτατο οικογενειακό εισόδημα θα φτάνει στις 24.000 ευρώ, ενώ το ποσό της επιδότησης θα ξεκινά από 70 ευρώ ανά μήνα και θα προσαυξάνεται κατά 50% ανάλογα με τον αριθμό των μελών του νοικοκυριού

18