Λουκέτο 48 ωρών στο κυλικείο του νοσοκομείου Ρόδου για μη έκδοση αποδείξεων

Λουκέτο 48 ωρών στο κυλικείο του νοσοκομείου Ρόδου για μη έκδοση αποδείξεων

Κατά την ώρα του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κόψει 36 αποδείξεις- Μπαράζ ελέγχων από την ΑΑΔΕ

Λουκέτο 48 ωρών στο κυλικείο του νοσοκομείου Ρόδου για μη έκδοση αποδείξεων
«Λουκέτο» έβαλε πριν από λίγα λεπτά κλιμάκιο Εφοριακών του Υπουργείου Οικονομικών στο κυλικείο του νοσοκομείου της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» οι ελεγκτές έκαναν συντονισμένη έφοδο στο κυλικείο παριστάνοντας τους πελάτες και μέσα σε μια περίπου ώρα που παρέμειναν στον χώρο κατάφεραν να βεβαιώσουν ότι δεν είχε εκδοθεί μεγάλος αριθμός αποδείξεων.

Με βάση τις αυστηρές διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών οι Εφοριακοί προχώρησαν αμέσως στο σφράγισμα της επιχείρησης το οποίο θα διαρκέσει για 48 ώρες.

Το γεγονός δημιουργεί ερωτηματικά για το πώς ασθενείς και συνοδοί θα μπορούν να προμηθεύονται τώρα τα σχετικά είδη (σ.σ. καφέ, νερό, σάντουιτς κλπ.) καθώς δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο κατάστημα εντός του νοσοκομείου.

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Εξάλλου σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η διοικήτρια του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Κατερίνα Χατζηστρατή, αναφέρει τα εξής:

Το Νοσοκομείο Ρόδου ενημερώνει ότι το κυλικείο, το οποίο λειτουργεί από ιδιώτη και βρίσκεται εντός των χώρων του Νοσοκομείου, θα παραμείνει κλειστό για δύο (2) ημέρες. Κλιμάκιο της αρμόδιο Φορολογικής Αρχής προέβη σε έλεγχο στο κυλικείο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν παραβάσεις και ως εκ τούτου διέταξε τη σφράγιση του καταστήματος  για 48 ώρες.







Πηγή: www.rodiaki.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης