Σταθερά σε ανοδική πορεία η Wall Street

Σε ιδιαίτερα καλή πορεία ο βιομηχανικός κλάδος, με τη μετοχή της Deere να έχει καταγράψει άνοδο άνω του 7%, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων τριμήνου

Ανοδικά κινήθηκε την Παρασκευή η Wall Street μετά το πρόσφατο sell off, λόγω πολιτικής αναταραχής, με τους επενδυτές να προχωρούν σε αγορές μετοχών οι οποίες δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα.

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,69% στις 20.804 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με κέρδη 0,68% στις 2.381 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε με κέρδη 0,47% στις 6.083 μονάδες.

Σε ιδιαίτερα καλή πορεία ο βιομηχανικός κλάδος, με τη μετοχή της Deere να έχει καταγράψει άνοδο άνω του 7%, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων τριμήνου που ξεπέρασαν σημαντικά τις προβλέψεις των αναλυτών.

«Η αγορά αναγνωρίζει ότι τόσο ο πρόεδρος Τραμπ όσο και η κυβέρνησή του είναι θετικά διακείμενοι προς τις επιχειρήσεις», εκτιμά ο Maris Ogg, πρόεδρος της Tower Bridge Advisors.

«Βουτιά» 18,5% για τον δείκτη «φόβου» VIX, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 12,2 μονάδες.

Η απόδοση του 10ετούς διαμορφώθηκε στο 2,233% και του 2ετούς στο 1,27%. Πτώση για τον δείκτη δολαρίου κατά 0,9%, με το ευρώ να φθάνει στο 1,1202 δολ.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr