Λουκέτα σε γνωστά στέκια της Θεσσαλονίκης για τη μη έκδοση αποδείξεων

Λουκέτα σε γνωστά στέκια της Θεσσαλονίκης για τη μη έκδοση αποδείξεων

Η παραβατικότητα φτάνει το ποσοστό 53,3% - Περισσότερες από 90 παραβάσεις εντόπισαν ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων

Λουκέτα σε γνωστά στέκια της Θεσσαλονίκης για τη μη έκδοση αποδείξεων
Λαβράκια έβγαλαν οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι που έγιναν στη Θεσσαλονίκη από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Συγκεκριμένα στους ελέγχους που πραγματοποίησαν χθες στην ανατολική Θεσσαλονίκη και για διάστημα 12 ωρών (από τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου) διαπιστώθηκε ότι το σπορ της φοροδιαφυγής καλά κρατεί καθώς η παραβατικότητα έφτασε σε ποσοστό 53,3%. 

Οι 11 ελεγκτές της ΓΓΔΕ πραγματοποίησαν 30 ελέγχους και διαπίστωσαν 95 φορολογικές παραβάσεις και επέβαλλαν πρόστιμα σε 16 παραβάτες. Επέβαλαν επίσης τρείς αναστολές λειτουργίας. Οι δύο σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και  μια σε καφε στην ανατολική Θεσσαλονίκη για μη έκδοση αποδείξεων.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογες ποινές αναμένεται να επιβληθούν και για δύο άλλα γνωστά μπαρ της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων.

Οι έλεγχοι από κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα ενταθούν το επόμενο διάστημα καθώς εκτιμάται ότι η φοροδιαφυγή ειδικά στον χώρο της εστιάσης και της διασκέδασης καλά κρατεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης