Jet Oil: Επιχειρείται μοντέλο «Μαρινόπουλου» με όχημα την αυστριακή Cetracore

Jet Oil: Επιχειρείται μοντέλο «Μαρινόπουλου» με όχημα την αυστριακή Cetracore

Έπειτα από σχετικό αίτημα της εταιρίας αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος οριστικών μέτρων προστασίας, με αποτέλεσμα να οριστεί νέα δικάσιμος για τις 14 Φεβρουαρίου

Jet Oil: Επιχειρείται μοντέλο «Μαρινόπουλου» με όχημα την αυστριακή Cetracore
Μοντέλο «Μαρινόπουλου» επιχειρείται πλέον και επίσημα στην υπόθεση της Mamidoil - JetOil με το ρόλο του στρατηγικού επενδυτή να παίζει η αυστριακή εταιρεία εμπορίας μαζούτ Cetracore Energy, στην οποία συμμετέχει ο ρωσικός όμιλος Rosneft. Χθες, έπειτα από σχετικό αίτημα της JetOil, αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος οριστικών μέτρων προστασίας, με αποτέλεσμα να οριστεί νέα δικάσιμος για τις 14 Φεβρουαρίου.

Η αναβολή προέκυψε καθότι η Jetoil, όπως ενημέρωσε κατά τη σημερινή διαδικασία, θα υποβάλει νέα αίτηση για άνοιγμα της διαδικασίας με το άρθρο 106Β, όπως δηλαδή έγινε και στην περίπτωση της Μαρινόπουλος.

Η αναβολή και η αλλαγή του αιτήματος εντάσσεται στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε από υποψήφιο επενδυτή, και συγκεκριμένα την εταιρεία Cetracore Energy με έδρα τη Βιέννη, στην οποία συμμετέχει ο ρωσικός όμιλος Rosneft.

Το ενδιαφέρον χαρακτηρίζεται σοβαρό, στο πλαίσιο σχεδιασμών που υπάρχουν για εμπορία πετρελαϊκών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υπογραφεί καταρχάς συμφωνία με τη Jetoil, που φθάνει τα 130 εκατ. ευρώ και η οποία περιλαμβάνει και όρους εμπιστευτικότητας.

Η  Cetracore φέρεται να εστιάζει στις εγκαταστάσεις του Καλοχωρίου, που αποτελούν το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Jet Oil, λόγω της μεγάλης δυναμικότητας αποθήκευσης καυσίμων (220 χιλιάδες τόνοι).
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης