Χρηματιστήριο: Οριακά ανοδικό κλείσιμο στις 534,72 μονάδες

Αν και ξεκίνησε με άνοδο έως και 1,4% στην συνέχεια “έσβησε”, δίχως αγοραστές - Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 534,72 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,07%

Με ηρεμία πριν την... καταιγίδα μοιάζει η εικόνα στο χρηματιστήριο καθώς η αγορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα, αλλά τόσο ο τζίρος όσο και η συμπεριφορά  των μετοχών παραμένουν σε αποκαρδιωτικά επίπεδα..

Και η καταιγίδα δεν μπορεί παρά να είναι μια νέα πτώση εφόσον δεν προχωρήσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αλλά και κάποια αξιόπιστη λύση  για το αγροτικό.  

Αν και ξεκίνησε με άνοδο έως και 1,4% στην συνέχεια “έσβησε”, δίχως αγοραστές. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 534,72 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,07%.

Σήμερα  στις τράπεζες ήταν εμφανές σε αρκετές μετοχές ότι, κάποιοι προσπαθούσαν να  δώσουν πακέτα μετοχών. Σαν να θέλουν να τα ξεφορτωθούν. Και πραγματικά. Τίποτα δεν μπορεί να καθησυχάσει τους ξένους επενδυτές καθώς δεν βλέπουν να προχωρούν τα υπεσχημένα, προκειμένου να δοθεί κατόπιν η αξιολόγηση. Αντίθετα, οι τραπεζικές μετοχές έχουν χάσει τις τιμές των βιβλίων τους και αυτή την εβδομάδα έρχονται στην Αθήνα οι μεγάλοι ξένοι επενδυτές, ώστε να σημάνουν τον κώδωνα του κινδύνου στην ελληνική κυβέρνηση. 

Δεν αποκλείεται κάποιοι να χάσουν την υπομονή τους και να έχουμε νέο γύρο πτώσης στις τραπεζικές μετοχές.      

Κέρδη 2,41% για την Εθνική στα 0,255 ευρώ. Βουτιά 2.43% για την Eurobank στα 0,722 ευρώ. Βουτιά 4,12% για την Πειραιώς.     
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr