Λαζαρίδης: Αναμενόμενη η αντίδραση του ΧΑ - Ίσως υπάρξει αναστροφή από αύριο

Λαζαρίδης: Αναμενόμενη η αντίδραση του ΧΑ - Ίσως υπάρξει αναστροφή από αύριο

Κανείς δεν περίμενε ότι σήμερα το Χρηματιστήριο θα πήγαινε καλά, τονίζει ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Αθήνας και εξέφρασε την ελπίδα να αποφευχθεί ο κίνδυνος αποχώρησης των επενδυτών

Λαζαρίδης: Αναμενόμενη η αντίδραση του ΧΑ - Ίσως υπάρξει αναστροφή από αύριο
Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση του Χρηματιστηρίου, τόνισε ο Σωκράτης Λαζαρίδης, πρόεδρος του Χ.Α., μιλώντας στο Bloomberg.

Όπως είπε, κανείς δεν περίμενε ότι σήμερα το Χρηματιστήριο θα πήγαινε καλά, ενώ ερωτηθείς για τους περιορισμούς στους οποίους υποβάλλονται οι Έλληνες επενδυτές, λόγω των capital controls, υποστήριξε ότι είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς στο ερώτημα αν οι κανόνες είναι δίκαιοι για τους Ελληνες.

Κλείσιμο
Όπως σημείωσε πάντως, υπήρχαν περίπου 165 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς τους στις χρηματιστηριακές προκειμένου να γίνουν αγορές.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον κίνδυνο να φύγουν εταιρείες από το ΧΑ (delisting) εξέφρασε την ελπίδα να αποφευχθεί αν και σημείωσε ότι το κλείσιμο της αγοράς είναι ένα μειονέκτημα.

Επιπλέον, για σήμερα εκτίμησε είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει κάποιος κλάδος που θα κλείσει με άνοδο, εξέφρασε ωστόσο την ελπίδα ότι αυτό μπορεί να συμβεί στην αυριανή συνεδρίαση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης