Μοσκοβισί: Οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται

Μοσκοβισί: Οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται

«Ξέρουμε ότι θα κάποια στιγμή θα βρεθεί λύση» δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ

Μοσκοβισί: Οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται
Μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση ότι «πρέπει να κατανοήσει πως οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται» έστειλε ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για νομισματικές επιθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup τονίζοντας πως στη συνεδρίαση της Τετάρτης είναι η πρώτη ευκαιρία για την Ελλάδα να παρουσιάσει τις ιδέες της και να ακούσει αυτό που έχουν να πουν οι υπόλοιποι σχετικά με αυτές.

Όσον αφορά το τι θα συζητηθεί ο κ. Μοσκοβισί δήλωσε ότι επιθυμεί να διεξαχθεί μία «καλή συζήτηση» και πρόσθεσε ότι «ξέρουμε ότι θα κάποια στιγμή θα βρεθεί λύση».

«Υπάρχει καλή θέληση και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχουμε τον ίδιο στόχο, την Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, να σημειώσει ανάπτυξη και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Θα είναι η ευκαιρία για τους Έλληνες υπουργούς να θέσουν τις προτάσεις τους και να ακούσουν αυτό που επιθυμεί η Ευρωζώνη», πρόσθεσε ο Μοσκοβισί.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, επισήμανε πως «το πρόγραμμα είναι η βάση όσων κάνουμε» και συμπλήρωσε πως εφόσον συνεργαστούμε «μπορεί να βρούμε έναν συμβιβασμό». «Απόψε θα ξεκαθαριστεί πώς θα εργαστούμε και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα», εξήγησε ο Μοσκοβισί και πρόσθεσε ότι απόψε δεν πρόκειται για τεχνική συζήτηση.

«Κάποια στιγμή θα χρειαστεί ένας καλός συμβιβασμός. Οι όροι του προγράμματος αποτελούν τη βάση των σημερινών συνομιλιών», υπογράμμισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης