Με πτώση 2,87% έκλεισε το Χρηματιστήριο

Με πτώση 2,87% έκλεισε το Χρηματιστήριο

Η αγορά έφθασε σήμερα να χάνει έως 5% σε τράπεζες και blue chips καθώς αρκετοί ξένοι επενδυτές επωφελούνται από την αργή και βασανιστική πτώση


Με πτώση 2,87% έκλεισε το Χρηματιστήριο
Όταν σε μια αγορά λείπει το βάθος και οι ιδιώτες επενδυτές, τότε είναι μοιραίο να καταστεί έρμαιο των hedge Funds που έχουν επιλέξει τις άτσαλες πωλήσεις και την υποτιμητική κερδοσκοπία. 

Η αγορά έφθασε να χάνει έως 5% σε τράπεζες και blue chips καθώς αρκετοί ξένοι επενδυτές επωφελούνται από την αργή και βασανιστική πτώση. Δεν αγοράζουν επιθετικά και έτσι οι μετοχές αναγκαστικά “κρεμάνε”. 

Όμως, η υποτιμητική κερδοσκοπία και το πολιτικό ρίσκο τους βολεύει Την ίδια στιγμή η απόδοση του δεκαετούς ξαναπήγε στο 8%.    

Μόνο προς το τέλος η αγορά  εμφάνισε δείγματα αγορών και ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 906,97 μονάδες σημειώνοντας πτώση 2,80%.  

Βουτιά 3,36%  για την Τράπεζα Πειραιώς στα 1,15 ευρώ. Με πτώση 0,85% η ΔΕΗ στα 5,80 ευρώ. Με πτώση 2,03% ο ΟΤΕ στα 9,16 ευρώ . Βουτιά 3,75% για τον ΟΠΑΠ στα 9,24 ευρώ. Με βουτιά 4,38% ο Τιτάνας στα 17,69 ευρώ. Στα 185 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι συνολικές συναλλαγές.                              
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης