Συμβιβαστική λύση στα σκαριά για τον ΟΠΑΠ μεταξύ επενδυτών - ΤΑΙΠΕΔ

Συμβιβαστική λύση στα σκαριά για τον ΟΠΑΠ μεταξύ επενδυτών - ΤΑΙΠΕΔ

(Upd) Την ώρα που αναπτύσσεται και διαψεύδεται έντονη φημολογία για την τύχη Λουρόπουλου στον ΟΠΑΠ, πληροφορίες από το ΤΑΙΠΕΔ

Συμβιβαστική λύση στα σκαριά για τον ΟΠΑΠ μεταξύ επενδυτών - ΤΑΙΠΕΔ
(Upd) Την ώρα που αναπτύσσεται και διαψεύδεται έντονη φημολογία για την τύχη Λουρόπουλου στον ΟΠΑΠ, πληροφορίες από το ΤΑΙΠΕΔ, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εύρεσης συμβιβαστικής λύσης με την πλευρά των επενδυτών, δηλ. την Emma Delta του Δημ. Μελισσανίδη.

Καθώς το ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορεί να κάνει πίσω, όσον αφορά στην πώληση των λαχείων, γιατί τότε ο διαγωνισμός θα πρέπει να επαναληφθεί, φαίνεται ότι η πλευρά της Emma Delta εξετάζει σοβαρά να αποδεχθεί την ιδιωτικοποίηση και, κατά συνέπεια, την εξαγορά του ΟΠΑΠ με τους υφιστάμενους όρους. Στη συνέχεια, όμως, θα διεκδικήσει νομικά αυτά τα οποία εκτιμά ότι στρέφονται κατά των συμφερόντων της.

Δεσμευμένη στην επένδυση δηλώνει η Emma Delta

Η Emma Delta παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στη συμφωνία για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ, δηλώνει η κοινοπραξία με ανακοίνωσή της. Και επιβεβαιώνει ότι παρά τις πρόσφατες παραπλανητικές ανακοινώσεις, τα δημοσιεύματα του Τύπου και τις φήμες, δεν προσπαθεί να παρέμβει με κανένα τρόπο στα υφιστάμενα ή στα μελλοντικά συμβόλαια του ΟΠΑΠ και στην επιχειρηματική λειτουργία του.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης