Η χαρά των traders στο ΧΑ

Άλλη μιά αποφράδα ημέρα στην Wall Street

Η πρώτη συνεδρίαση με νέο πλανητάρχη θύμισε τις πρόσφατες παλιές ημέρες της Οδού Αθηνών, όπου η μεταβλητότητα επέτρεπε στους γρήγορους να αποκομίζουν κέρδη από την εναλλαγή του προσήμου.

Έτσι, πρώτα η ελληνική αγορά βυθίστηκε με πτώση 2,36% και αργότερα σημείωσε κέρδη ως 3%, αφού αφυπνίστηκαν και οι τραπεζικές μετοχές. Όλα αυτά την ώρα που οι ευρωπαϊκές αγορές σημείωναν πτώση άνω του 2%, καθώς οι

Η πρώτη συνεδρίαση με νέο πλανητάρχη θύμισε τις πρόσφατες παλιές ημέρες της Οδού Αθηνών, όπου η μεταβλητότητα επέτρεπε στους γρήγορους να αποκομίζουν κέρδη από την εναλλαγή του προσήμου.

Έτσι, πρώτα η ελληνική αγορά βυθίστηκε με πτώση 2,36% και αργότερα σημείωσε κέρδη ως 3%, αφού αφυπνίστηκαν και οι τραπεζικές μετοχές. Όλα αυτά την ώρα που οι ευρωπαϊκές αγορές σημείωναν πτώση άνω του 2%, καθώς οι αναλυτές περιμένουν ενίσχυση του δολαρίου, μετά και από την εκλογή του κ. Ομπάμα.

Τελικώς, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 2221,02 μονάδες καταγράφοντας πτώση –0,38%, ύστερα από επτά συνεχείς ανοδικές συνεδριάσεις.

Τα μεγαλύτερα κέρδη σημείωσε το Ταχυδρομικό με 8,48% και η Ιντραλοτ με 7,66%. Αντίθετα, την μεγαλύτερη πτώση κατέγραψε η Μοτορ Οιλ με –5,39% και η Εθνική με –4,32% ( 19,04 ευρώ –4,2 εκατ τεμάχια ). Kαι η Εθνική ήταν μια μετοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε γερό trading.  

Άνοδο πάνω  2% κατέγραψαν και η Πειραιώς, Βιοχάλκο- Coca – Cola. Kέρδη 1,71% για την Mig, ενώ η  Τράπεζα Κύπρου έκλεισε με οριακά κέρδη 0, 44%. Στα 300 εκατ. ευρώ ο όγκος συναλλαγών αφού αφαιρεθεί το πακέτο που μεταβίβασε το Δημόσιο στην Deutsche Telecom.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bank_bank

«Ο μεγάλος αδελφός» είχε τεθεί σε χειμερία νάρκη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ελεγκτές να βρίσκουν αυτόματα τα αμφιλεγόμενα στοιχεία καθώς δεν υπήρχαν τραπεζικά στοιχεία όπως προαναφέρθηκε μετά το 2015

hdhfgew

Μία διεθνής συμφωνία με έναν ξενοδοχειακό κολοσσό που περιλαμβάνει, σε πρώτη φάση, ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο από το καλοκαίρι του 2019 στη Μύκονο και μία ακόμη συνεργασία, αυτή τη φορά εντός των τοιχών, με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.