Για deals σε ενέργεια κι ακίνητα ο Ρέσλερ

Για deals σε ενέργεια κι ακίνητα ο Ρέσλερ

Δεν είναι, πάντως, υψηλόβαθμη η παρουσία των Γερμανών επιχειρηματιών

Για deals σε ενέργεια κι ακίνητα ο Ρέσλερ
Με χαμηλές προσδοκίες σε επίπεδο επενδύσεων (εκτός των φωτοβολταϊκών) αλλά με πληροφορίες περί έλευσης του με σκοπό να παρουσιάσει ένα πλήρες σχέδιο ελεγχόμενης χρεοκοπίας της χώρας μας καταφθάνει το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα ο υπουργός Οικονομίας και Καινοτομίας κ. Φίλιπ Ρέσλερ.

Παρά τις διαρροές από το Βερολίνο ακόμα και περί ακύρωσης του ταξιδιού του ουσιαστικά αντικαγκελάριου της Γερμανίας (καθώς είναι πρόεδρος του συγκυβερνώντος με τους Χριστιανοδημοκράτες της Α. Μέρκελ, Φιλελεύθερου Κόμματος FDI) ο κ. Ρέσλερ έρχεται με σκοπό να διαπιστώσει από κοντά την υφιστάμενη κατάσταση.

Κλείσιμο
Παρουσία αντιπροσωπείας Γερμανών επιχειρηματιών (αν και όπως διαφαίνεται χαμηλότερης από την αρχικά εκτιμηθείσα) καθώς και της Διευθύντριας της Γερμανικής Επενδυτικής Τράπεζας κας. Lutz Christian Funke θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ αλλά και την Παρασκευή στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι το Ελληνο-γερμανικό επιχειρηματικό φόρουμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο  κ. Φίλιπ Ρέσλερ θα μιλήσει για πρώτη φορά ξεκάθαρα αναφορικά με τις προθέσεις της κυβέρνησής του σχετικά με το «κούρεμα» ή όχι του ελληνικού χρέους, την προοπτική της οικονομίας μας αλλά και τις μελλοντικές επενδύσεις στην ενέργεια, τον τουρισμό και το real estate.

 Πάντως η παρουσία των Γερμανών βιομηχάνων δεν είναι τελικά στο υψηλότερο επίπεδο καθώς δεν ήλθε στη χώρα μας ο πρόεδρος του BDI αλλά ο Εκτελεστικός Διευθυντής του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης