Κώστας Γεράρδος (Πλαίσιο): Νέο επενδυτικό πλάνο 40 εκατ. και ενδιαφέρον για την Κωτσόβολος

Κώστας Γεράρδος (Πλαίσιο): Νέο επενδυτικό πλάνο 40 εκατ. και ενδιαφέρον για την Κωτσόβολος

«Παρών» στις εξελίξεις για την Κωτσόβολος δηλώνει η Πλαίσιο - Οι έξι πυλώνες της στρατηγικής «Πλαίσιο 2030»

gerardos
«Παρών» στις εξελίξεις για την Κωτσόβολος δήλωσε χθες η Πλαίσιο δια μέσω του διευθύνοντος συμβούλου κ. Κώστα Γεράρδου κατά την παρουσίαση του νέου στρατηγικού σχεδίου «Πλαίσιο 2030» για την επόμενη φάση μετασχηματισμού της εταιρείας.

«Οφείλουμε να είμαστε στη συζήτηση! Αν έχει νόημα για εμάς και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές θα προχωρήσουμε. Εάν πάλι δεν είναι τότε δεν θα το κάνουμε. Είναι τόσο απλό» ανέφερε ο κ. Γεράρδος διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με τη Citi, που εκτελεί χρέη συμβούλου στην βρετανική Currys για την πώληση της Κωτσόβολος. «Είμαστε σε διαδικασία να βρούμε οικονομικό σύμβουλο που θα μας βοηθήσει να δούμε όλες τις παραμέτρους», πρόσθεσε.

«Από την αποτίμηση και το management team μέχρι το τι θα πει η Επιτροπή Ανταγωνισμού αλλά και το ποιος τελικά μπορεί να είναι ο υποψήφιος αγοραστής με βάση το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί» είπε ο κ. Γεράρδος αφήνοντας να εννοηθεί ότι μία κίνηση εκ μέρους της Πλαίσιο θα μπορούσε να γίνει προκειμένου να αποτραπεί ένα deal που μπορεί να ασκούσε στην ίδια αργότερα τεράστια πίεση. «Όλα αυτά όμως είναι θεωρητικά. Θα αποτιμήσουμε την κατάσταση και θα πράξουμε αναλόγως», σημείωσε ο ίδιος εμφανιζόμενος μάλιστα σίγουρος πως στην περίπτωση που χρειαζόταν, θα μπορούσε να αντλήσει η Πλαίσιο την απαραίτητη χρηματοδότηση για ένα μεγάλο ντιλ με δεδομένο την ιστορία της εταιρείας και τον μηδαμινό τραπεζικό δανεισμό…

Την ίδια ώρα πάντως, και ερωτηθείς σχετικά, φρόντισε να ξεκαθαρίσει για μια ακόμα φορά πως δεν τίθεται θέμα πώλησης της Πλαίσιο από την οικογένεια, όπως ήθελε φημολογία που κυκλοφορούσε στην αγορά προ μηνών.

Κλείσιμο
Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:



Παρελθόν η Πανεπιστημιακή Αστυνομία - «Η ΕΛΑΣ θα επεμβαίνει στα ΑΕΙ όταν πρέπει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης