Συντάξεις Μαΐου 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή στους δικαιούχους συνταξιούχους

Συντάξεις Μαΐου 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή στους δικαιούχους συνταξιούχους

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα και συγκεκριμένα από τις 25 έως τις 28 Απριλίου, αναμένεται να γίνουν οι πληρωμές στις συντάξεις Μαΐου 2023 από τον ΕΦΚΑ

epidoma-eidikou-skopou
Οι συντάξεις Μαΐου 2023 αναμένεται να καταβληθούν από τον ΕΦΚΑ στους δικαιούχους από τις 25 Απριλίου έως και τις 28 Απριλίου.

Η καταβολή των συντάξεων Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και να ολοκληρωθεί το αργότερο την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023.

Οι επικρατέστερες ημερομηνίες

Την Τρίτη 25 Απριλίου ή Τετάρτη 26 Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους των τέως φορέων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Οι πιστώσεις στους λογαριαμσούς των δικαιούχων θα ξεκινήσουν από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου ή την Πέμπτη 27 Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου 2023 στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7 και 9. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου ή την Παρασκευή 28 Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου 2023 στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6 και 8. Οι πιστώσεις στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα ξεκινήσουν από την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crzkjjtu6uk9)


Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο της εξόδου Γεωργούλη μετά την καταγγελία Χρονοπούλου για βαριά κακοποίηση


«Qatar-gate»: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναθεωρεί τους κανόνες για το lobbying πρώην μελών του


Η μάχη της γκρίζας ζώνης: Σίγουρη η πρωτιά της ΝΔ, έχει δρόμο η αυτοδυναμία, βήμα σημειωτόν ο ΣΥΡΙΖΑ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης