Χρήστος Μελάς - Δηλώστε Έξυπνα 2023: Kυκλοφόρησε για 26η χρονιά το περιοδικό

Χρήστος Μελάς - Δηλώστε Έξυπνα 2023: Kυκλοφόρησε για 26η χρονιά το περιοδικό

Φέτος η φορολογική δήλωση από 4 σελίδες έγινε 8 - Το περιοδικό καθοδηγεί για κάθε νέα σελίδα - Ειδικό αφιέρωμα για γονικές παροχές και δωρεές - Όλες οι ερωτήσεις και απαντήσεις

christos_melas
Μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα και είναι διαθέσιμο για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα, για 26η χρονιά, το περιοδικό «ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ», συγγραφέας του οποίου είναι ο συγγραφέας – φοροτεχνικός Χρήστος Δ. Μελάς.

Το περιοδικό απαντάει με απλό και σαφή τρόπο σε όλα τα ερωτήματα για τη συμπλήρωση και υποβολή της φορολογικής δήλωσης. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όλους όσους θέλουν να υποβάλλουν τη δήλωση τους ηλεκτρονικά, μέσω Ίντερνετ.

Περιέχει αναλυτικούς πίνακες, πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα και πρακτικές οδηγίες προς τους φορολογουμένους. Όλα όσα πρέπει να προσέξουν για να αποφύγουν τα φορολογικά προβλήματα και να υποβάλλουν τη δήλωσή τους με έξυπνο τρόπο.



Φέτος η φορολογική δήλωση άλλαξε εντελώς και από 4 σελίδες έγινε 8 σελίδες. Το «ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ 2023» σας καθοδηγεί πώς να συμπληρώσετε την κάθε νέα σελίδα της και τον κάθε κωδικό.

Περιέχει επίσης ειδικό αφιέρωμα για τις ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ με όλες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις.

Αφιέρωμα υπάρχει επίσης για τις φορολογικές αλλαγές με συνοπτικό τρόπο, καθώς και αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο για 1.749 περιπτώσεις.

Σε ποιους απευθύνεται 

Απευθύνεται σε εφοριακούς, λογιστές, φοροτέχνες, δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς, τραπεζικούς, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων, μισθωτούς-συνταξιούχους, άνεργους, αγρότες, κατοίκους εξωτερικού αλλά και σε κάθε έναν πολίτη που ξέρει λίγα ή ελάχιστα και θέλει να συμπληρώσει και να υποβάλλει μόνος του τη φορολογική του δήλωση.

Πώς είναι γραμμένο 

Κλείσιμο
Είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα και είναι απαραίτητο τόσο στον ειδικό όσο και σε αυτόν που ξέρει λίγα ή ελάχιστα για τα φορολογικά. Αναλύει με απλό και κατανοητό τρόπο όλες τις πιθανές περιπτώσεις της φορολογικής δήλωσης για κάθε έναν κωδικό. Το έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Δ. Μελάς συγγραφέας φορολογικών βιβλίων και φοροτεχνικός.

Με μια ματιά εντοπίζονται όλες οι αλλαγές που έγιναν στη φορολογική δήλωση. Σε ειδικό κεφάλαιο όλες οι σημαντικότερες αλλαγές της φετινής δήλωσης. Σε κάθε αλλαγή αλλά και σε όλα σχεδόν τα θέματα αναγράφεται η διάταξη νόμου, η υπουργική απόφαση, ή η εγκύκλιος για να μπορεί ο αναγνώστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αναλυτικότερα ότι τον ενδιαφέρει.

Τα νέα κείμενα είναι εκτυπωμένα με διαφορετικό χρώμα γραμμάτων για να μπορεί να αμέσως να ενημερώνεται ο αναγνώστης.

Ιδιαίτερη επισήμανση στα σημεία που γίνονται τα συνηθισμένα λάθη στις δηλώσεις για να προσεχθούν και να αποφεύγονται κατά τη συμπλήρωση.

Ακόμη, περιέχει αναλυτικούς πίνακες πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα και πρακτικές οδηγίες προς τους φορολογουμένους. Όλα όσα πρέπει να προσέξουν για να αποφύγουν τα φορολογικά προβλήματα και να υποβάλλουν τη δήλωσή τους με έξυπνο τρόπο.

Η τιμή του περιοδικού είναι 7 ευρώ (τιμή ίδια για 16 χρόνια) και θα το βρείτε στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Έρχεται στα χέρια σας με ένα τηλεφώνημα στο 2105238305. Για ηλεκτρονικές παραγγελίες: http://bit.ly/3ZPwJKs

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα αλλά και πρωθυπουργό - Χρέος μας η στήριξη απέναντι στην ακρίβεια

Εντοπίστηκε στο Κάβο Ντόρο το ναυάγιο του «Χρυσή Αυγή» – Η τραγική ιστορία του πλοίου

Η συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό από τον Κλέιμαν στο Κολωνάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης