Ελληνικό: Στα 500 εκατ. ευρώ ανεβαίνει η mega επένδυση για τα δύο ξενοδοχεία με τις «επώνυμες» κατοικίες

Ελληνικό: Στα 500 εκατ. ευρώ ανεβαίνει η mega επένδυση για τα δύο ξενοδοχεία με τις «επώνυμες» κατοικίες

Η αναβάθμιση των σχεδιαζόμενων ξενοδοχείων με τις «επώνυμες» κατοικίες με στόχο ένα πιο «premium» τουριστικό προϊόν και η αύξηση των τιμών των υλικών κατασκευής, ανεβάζει το κόστος της επένδυσης

elliniko-katoikies
Ένα μεγάλο βήμα για την υλοποίηση ενός ακόμη project- ορόσημου στο πλαίσιο της μεγάλης επένδυσης στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, έγινε χθές με την επισημοποίηση της στρατηγικής συμφωνίας και τις υπογραφές μεταξύ της Lamda Development και της ΤΕΜΕΣ.

Χθές, ο φορέας της επένδυσης, η Lamda Delopment ανακοίνωσε την υπογραφή των δύο συμφωνιών που είχαν προαναγγελθεί ήδη από το 2020 με την ΤΕΜΕΣ (Costa Navarino, πρώην Hilton Αθηνών) για την κατασκευή και λειτουργία των δύο ξενοδοχείων 5 αστέρων και των αντίστοιχων τουριστικών- οικιστικών συγκροτημάτων που έχουν σχεδιαστεί στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Ελληνικού, με τον προϋπολογισμό τώρα, συμπεριλαμβανομένης και της αξίας της γής να ανεβαίνει κοντά στα 500 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι με βάση τις ανακοινώσεις προ τριετίας η επένδυση (χωρίς την αξία της γής) υπολογιζόταν στα πέριξ των 300 εκατ. ευρώ, ωστόσο πλέον δύο παράμετροι και συγκεκριμένα, κατά τις πληροφορίες, η αναβάθμιση των σχεδιαζόμενων ξενοδοχείων με τις «επώνυμες» κατοικίες με στόχο ένα πιο ‘’premium’’ τουριστικό προϊόν, σε συνδυασμό με την αύξηση των τιμών των υλικών κατασκευής, ανεβάζει το ύψος του έργου, αγγίζοντας το μισό δισ. ευρώ.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε όλη την απολογία του σταθμάρχη: Δεν θυμάμαι τι έγινε - Εικάζω ότι το κλειδί κούμπωσε στιγμιαία

Πώς έμαθε ο σταθμάρχης για τη σύγκρουση των τρένων - Ήταν ο φόβος των συναδέλφων του

Χαμός στο Survivor All Star με Ελευθερίου και Μαρτίκα, στον τάκο μαζί τους και η Ευρυδίκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης