Lamda Development: Οι εκτιμήσεις για τα έσοδα από το Ελληνικό, οι πωλήσεις των κατοικιών και η πορεία των malls

Lamda Development: Οι εκτιμήσεις για τα έσοδα από το Ελληνικό, οι πωλήσεις των κατοικιών και η πορεία των malls

Τι ανέφερε η διοίκηση στην παρουσίαση προς τους αναλυτές

090104
Από τα μέσα του 2023 αναμένει η Lamda Development «αξιοσημείωτα» έσοδα από τις μεγάλες αναπτύξεις στο project του Ελληνικού, το οποίο προχωρά με βάση το χρονοδιάγραμμα. Αυτό ανέφερε χθες η διοίκηση της εταιρείας στους αναλυτές με αφορμή τα αποτελέσματα του εννιαμήνου, προσθέτοντας ότι ο όμιλος επιδεικνύει «στέρεη πορεία και ανθεκτικές επιδόσεις, παρά το γενικότερο περιβάλλον προκλήσεων».

Το project του Ελληνικού προχωρά σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε επίπεδο υποδομών και σχεδιασμού όσο και στις εμπορικές αναπτύξεις, ώστε να διασφαλιστεί η μελλοντική επιτυχία τους- πέραν φυσικά του οικιστικού κομματιού όπου υπογράφονται σταδιακά τα συμβόλαια, τόσο για τις βίλλες, όσο και για τον Πύργο Κατοικιών (Riviera Tower) στο παραλιακό μέτωπο «με πολύ καλό βηματισμό», σύμφωνα με τη διοίκηση. Για τα condos, δηλαδή τα διαμερίσματα στα χαμηλά συγκροτήματα κατοικιών πίσω από τις βίλλες, οι προ-πωλήσεις έχουν γίνει σε ποσοστό 85% με τις υπογραφές των συμβολαίων να αναμένονται στο πρώτο τρίμηνο του 2023, ενώ αναφορικά με τις εργασίες στον Πύργο Κατοικιών αυτές οι θα ξεκινήσουν ουσιαστικά πρίν από το τέλος του έτους.

Σε κάθε περίπτωση, τον Ιανουάριο αναμένεται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες αναφορικά με τις πωλήσεις για τις κατοικίες στο έργο, ενώ ήδη στο εννιάμηνο τα έξοδα για έργο υπολογίζονται στα 37 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 13 εκατ. η μισθοδοσία, 10 εκατ. οι δαπάνες marketing κυρίως για την προώθηση των The Experience Park και The Experience Center και 14 εκατ. οι αμοιβές για υπηρεσίες σε τρίτους.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 28χρονο αρχισμηνία - «Πόσο άδικη είναι η ζωή»

Ο αρχηγός της Αγγλίας απάντησε με ρολόι €624.000 στην απαγόρευση στήριξης στους ΛΟΑΤΚΙ+

Η μεταμόρφωση της καλόγριας που κέρδισε το «Voice», άλλαξε ζωή και έγινε σερβιτόρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης