Toν Δεκέμβριο οι προσφορές για την ΑΙΓΛΗ Ζαππείου

Toν Δεκέμβριο οι προσφορές για την ΑΙΓΛΗ Ζαππείου

Στο ιστορικό κτιριακό συγκρότημα περιλαμβάνονται το κεντρικό κτίριο, ο κινηματογράφος ΑΙΓΛΗ, με διατηρητέα τη χρήση και ο περιβάλλων χώρος

aigli
Δεκέμβριο τελικά τα… σπουδαία για τον διαγωνισμό μακροχρόνιας παραχώρησης του συγκροτήματος ΑΙΓΛΗ στο Ζάππειο που περιλαμβάνει τόσο τους χώρους εστίασης όσο και το γνωστό κινηματογράφο.

Ήδη ο διαγωνισμός που «τρέχει» από το περασμένο καλοκαίρι έχει προσελκύσει, κατά τις πληροφορίες, ενδιαφερομένους από τους κλάδους της εστίασης και ψυχαγωγίας και κατόπιν σχετικών των αιτημάτων τους, ελήφθη τελικά η απόφαση να δοθεί παράταση όσον αφορά την προθεσμία υποβολής των προσφορών.

Τη σχετική απόφαση έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων «προκειμένου να υπάρξει καλύτερη και έγκαιρη προετοιμασία καθώς και επίτευξη ικανού επιπέδου ανταγωνισμού», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η νέα ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίστηκε για τις 15 Δεκεμβρίου έναντι της αρχικής που ήταν για τις αρχές Νοεμβρίου για το ιστορικό κτιριακό συγκρότημα όπου περιλαμβάνονται α) το κεντρικό κτίριο συνολικής επιφανείας 3.301 τετραγωνικών μέτρων, β) ο κινηματογράφος ΑΙΓΛΗ επιφανείας 766 τ.μ. γ) ο περιβάλλων χώρος επιφανείας 961 τ.μ.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κατολίσθηση στην Κρήτη: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία - Πώς συνέβη η τραγωδία

Madonna: Ενα αστέρι πέφτει, πέφτει...


Δήμος Αθηναίων: Μειώνονται τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης